En lång dag & gårdagens händelser

Gud hörrni vad lång denna skoldagen har känts. Gick upp vid 05:45 och kom hem 17:00 efter ett antal lektioner. Men nya schemat har vi en del långa dagar men imorgon är det faktiskt en kort dag då jag börjar 11:00 och slutar cirka 12 då vi ska på en föreläsning med alla tvåor vilket blir kul faktiskt!! Den kommer handla om rasism om jag minns rätt så det är ett intressant tema!

I skrivande stund så sitter jag hemma hos farmor, min farbror och hans pojkvän är här på besök från Göteborg. Alltid lika kul att träffa dom igen!! Suger att ha släkt i Göteborg och även Norge, det är så långt och så sällan man verkligen hinner träffas. Så det är jättekul dom är här!
Var precis ute och sprang så vi stannade till här och kommer sedan springa vidare hem.

Men alltså är så himla trött idag, hade en så himla händelserik dag igår på ett negativt sätt. Tågresan hem från skolan bestod nämligen av att jag och Anton blev hotade av två fulla män att bli slagna och massa skit, de stod i 30 minuter och var på oss och ville ta både våra pengar och mobiler men tack och lov satt en modig själ på det fulla tåget och vågade säga till dom. Besviken över att tågpersonalen inte sa ett ord, inte ens kollade till det, men men. Senare hämtade några vänner mig och vi åkte ut lite med bilen och letade efter ett hus i skogen men hittade inte tack och lov haha, var så läskigt där ute. Mitt ute i skogen verkligen haha.

Men nu ska jag vara lite social och sedan springa hemåt och plugga!

Gillar

Kommentarer