En helg i stan

Idag är det måndag och KPT-dag vilket innebär ledigt! Hur skönt är inte det? Vaknade runt 10 idag och åt nyss lite thaimat till frukost och kollar på youtube lite. Ska snart lägga mig i sängen och kolla någon serie, har ni tips??

I helgen har jag gjort väldigt mycket kul! På fredagen bestämdes det lite spontant att åka hem till Hugo jag elahe och Hugo och vi bakade kärleksmums och spelade kort, Wilma kom även sedan på kvällen och vi snackade mest då. En typisk fredagskväll helt enkelt haha, men älskar sånna kvällar!
Lördagen var väldigt lugn fram till kvällen då jag Wilma och Elias åkte till Elias lägenhet i stan och lagade mat, sen överraskade Lucas oss och kom vilket var jättekul! Kvällen spenderades framför mello som jag faktiskt inte tyckte om alls typ haha, gillade benjamins bidrag inte mycket mer. Men det är ju inte riktigt min typ av musik som är med! Annars så var vi ute mycket, träffade vänner och hade det väldigt kul bara!
På söndagen åkte jag hem runt 5 på kvällen och lite senare kom Hugo och Wilma hit och kollade farmen med mig och även nya avsnittet av bron som var sjukt förvirrande haha fattade 0. Men har läst lite på twitter om serien och senaste avsnittet så tror jag börjar förstå lite faktiskt! Finns inget värre än att tappa bort sig i en serie eller att inte förstå en liten detalj som senare ska spela roll haha.

Men nu ska jag lägga mig i sängen igen, ha en bra dag<3

Gillar

Kommentarer