Dumma jag

Hej hej!
Lika kass som vanligt kommer jag tillbaka efter en paus haha, måste verkligen bättre mig:// Men ärligt jag bara tappar all motivation ibland och orkar inte ens gå in på appen eller sidan, och tror även att det är bra att inte blogga då. Känns som inläggen bara blir korta och meningslösa då. Men ska försöka bättra mig lite nu så får vi se hur det går!

I veckan har det mest varit skola. Haft rätt långa dagar men på fredagen gick jag faktiskt bara från kvart i 10 till halv 11 haha, ganska meningslös dag. Vi spelade kahoot och gjorde en uppgift så fick kanske inte ut jättemycket av den dagen, men men. På kvällen så åkte jag lite med en kompis på kvällen och vi åt pizza och mest snackade, väldigt lugn kväll men det var skönt! Så vaknade tidigt igår (lördag) och drog sedan iväg till Växjö med familjen som hade bestämt sig för att bada haha. Så vi åkte dit men det var faktiskt kul! Har verkligen inte badat på flera år, kommer ihåg hur man hypade det när man var mindre och skulle dit med skolan haha.

Senare på kvällen så kom några vänner hit och vi åkte runt till massa läskiga ställen innan vi mötte upp lite fler vänner. Så vi besökte massor av läskiga ställen och skulle ljuga om jag sa att jag inte var rädd haha, usch tycker det är så obehagligt men samtidigt så himla spännande. Händer alltid lika sjuka saker under sånna här rundor, det var även extremt dåligt väder vilket gjorde det mycket läskigare! Hade iallafall en väldigt rolig och mysig kväll!

Idag satte vi oss i bilen och jag körde till Kalmar. Gick bra tills vi kom till motorvägen och in i Kalmar haha, hade verkligen panik för det var så annorlunda trafik emot här ute på landet. Äe usch gäller att ta utmaningar iallafall men kul var det inte ska jag säga er. Men tillslut var vi på plats i Kalmar och vi köpte ett par löparskor och en träningströja till mig eftersom mina föräldrar och jag skakat hand på att jag ska börja springa med dom varannan dag. Kanske inte något jättekul att skaka hand på eftersom jag tycker det är så tråkigt att springa haha, men det är så skönt efter! Så vi hittade ett par skor och en ny tröja, köpte även två linnen som ni ser på bilden. Köpte ett svart linne och ett gult på bik bok, så himla fina!!

Nu börjar jag faktiskt bli ganska trött så ska bara plocka iordning lite på rummet sedan lägga mig i sängen, sov gott Finisar!!

Gillar

Kommentarer