Barnvakt / Fastnade i en hal backe

Hej på er!

Som ni vet om ni läst mitt föregående inlägg så var jag barnvakt igår åt min bror. Och det var jättemysigt! Vi lagade tacos och åt sedan godis tillsammans med mina vänner som kom förbi under kvällen.

Det var väldigt spontant att dom kom, vi satt hemma här några timmar innan vi följde med våra vänner och skulle åka pulka i aboda. Min bror hade då min yngsta bror under den timmen jag var borta så han inte var ensam hemma.

Och vädret var ju jättesnöigt igår, snöade massor och var hala vägar. Så vi körde sakta men säkert fram till aboda innan vi skulle svänga upp för backen och ser att våra kompisars bil står på snedden mitt i backen. Dom har då inte kunnat köra upp och fått fäste i snön. Men hade dom släppt bromsen hade bilen åkt ner antingen mot diket eller ner för backen. Så det var minst sagt svårt att få bilen därifrån men vi hittade grus i en sån där låda och grusade vägen bakom så vi kom efter ett väldigt spänt försök ner med bilen i trygghet. Usch hade fått panik om jag hade suttit som chaufför i den bilen.

Efter det så åkte vi hem till mig igen och kollade en film med min bror och dom åkte härifrån runt 23:30 kanske, så då gick vi och la oss!

Gillar

Kommentarer