Årets sämsta bus

Hahahahahahahha alltså snälla kan vi diskutera min bus??? Kan verkligen inte förstå hur detta hänt men det är så sjukt ojämnt haha. Aldrig någonsin haft en såhär hemsk brun utan sol i hela mitt liv så kan inget annat än att längta tills den försvinner! Har ni några bra tips på hur man får den hålla jämnt under natten??

Om vi ska prata om annat än min bus så kan vi ju prata om att veckan vänder idag! Hade studiedag igår så det var verkligen extremt skönt, dock känns det mer som torsdag idag av någon anledning. Men helgen är nära iallafall och det är allt som räknas just nu!

Är Påväg till skolan i skrivande stund och har tyvärr en väldigt jobbig dag idag. Börjar vid 11 men är inne vid 10 så kommer behöva sitta på skolan i 1 h innan vi börjar. Sedan följer dagen av en 1,5 h lång håltimma innan sista lektionen som är slut 16:40. Hatar verkligen onsdagar i skolan, känns som att dagen är en evighet lång och allt man gör är att sitta och vänta ut tid på rasterna. Är inte ens kul att ha så långa raster när man inte kan gå hem mellan?

Gillar

Kommentarer