Jag och sambon har bestämt oss för att ÄNTLIGEN bygga om vårt kök. Vi ska också riva en vägg mellan köket och vardagsrummet. Det kommer blir så fint och bra. JAG LÄNGTAR!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag tror aldrig jag varit så taggad på fredag som jag var på jobbet idag. Veckan har gått snabbt men ändå långsamt, tycker ju egentligen att hela januari har gått långsamt. Men nästa vecka är det äntligen februari. Ska på ett spännande jobbmöte nästa vecka också. Gillar när det händer saker på jobbfronten!

Likes

Comments

Alltså herre min gud att jag aldrig lär mig. Igår var det personalfest, och blä blä vad dåligt jag mår idag. Men kul hade vi. Heja IKEA CSC!!!

Likes

Comments

Vårt sovrum är det enda rummet i vårt hus som vi gjort om än så länge. Det var ett år sedan vi målade om och nu är det klart så som vi vill ha det med detaljerna. Både jag och sambon är så nöjda!

Likes

Comments

Är hemma i Sibbet igen efter ett dygn i kalmar. Träffade en av mina äldsta vänner för lunch/middag på Pinchos. Bästa! Sen möte jag upp mammi. Gick en runda på stan, sen åkte vi hem och myste. Idag tog jag tåget tillbaka hem till Skåne i förmiddags. Kort men intensivt, men kvalitetstid när den är som bäst.

Likes

Comments

Hej kompisar! Ligger i sängen och hör min febriga sambo snarkar och ena katten som tar alldeles för mycket plats. Idag har det varit tisdag, värsta dagen på veckan tycker jag. Det är den dagen i veckan som jag har sämst fokus. Men imorgon onsdag så jobbar jag kväll, så tänker ställa klockan på 07.30 och ta en promenad.

Bilden ovan tog jag imorse innan jag gasade iväg till jobbet. Vad tyckes om vår hall? Den är VEDERVÄRDIG. Hatar den och förstår egentligen inte hur jag kunnat stå ut i snart två år, men NU är det till vården äntligen dags för den att försvinna. Nästan mer taggad på renovering än Grekland.

Likes

Comments

Jag är en sån person som alltid varit taggad på det nya året. Nytt år nya möjligheter som man brukar säga. Men jag tycker verkligen om när det känns som om man stänga det gamla året bakom oss.

Därför är jag också sån att jag varje år köper mig en fin kalender varje år och de senaste åren har jag beställt en från personligalmanacka.se och älskar verkligen att man kan få den som man själv vill.

Likes

Comments

wohoo! Är så glad och peppad, för idag har vi bokat en resa till Kefalonia och GREEEEKLAND! Jag och min sambo var på Zakynthos förra sommaren och Kefalonia ligger precis bredvid. Denna gången ska vi åka tillsammans med min mamma, pappa, lillebror och hans sambo. Ska bli så härligt att komma iväg.

Bilder från förra året! Dör verkligen peppdöden!!

Likes

Comments

God morgon LÖÖÖRDAG! Idag är vi lediga och ska fixa här hemma, vi ska ha gäster ikväll så ska snart åka iväg och handla. När vi vaknade idag och tittade ut så hade det kommit snö. Några veckor för sent! Så nu sitter jag här i soffan och kollar på snön och myser. Det bästa med lediga dagar!

Likes

Comments

Nu har det snart gått en vecka på 2017 och året hade både kunnat börja både bättre och sämre för mig. Nyårsafton tillbringade jag och Löppe på hotell i Växjö med trerätters och champagne och frukost på sängen. Redan när jag vaknade på nyårsdagen så kände jag att jag inte var kry, men vi åt upp vår frukost och åkte hem. Jag gick till jobbet i måndags men gick hem redan efter några timmar för att jag var helt slut. Så har nu varit hemma sedan dess med förkylningen från helvetet. Hoppas på att kunna jobba imorgon. Trött på att ligga hemma!

Likes

Comments