Header

Nu återstår bara en månad av gymnasiet. En månad kvar av att veta vad mina dagar fylls av. I fredags var det bal som gällde och alla var så himla fina, tänk att tre år har gått, vem kunde tro att det skulle gå så snabbt? Jag har snart gått ut gymnasiet?

Just nu försöker jag lägga all min energi på det sista i skolan, det andra blir lite bortprioriterat.

Jag har varken jobb eller några planer för hösten, var kommer jag befinna mig om ett år? Det är det ingen som vet, minst jag. Så många frågetecken inför min framtid och var jag ska hamna, men en sak är säker, snart tar jag studenten och det är sommar

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

jag vaknar i ett ryck mitt i natten
med tårar som rinner ner för kinden, en mardröm
du vaknar till förvirrad, frågar vad jag gör
sen håller du om mig resten av natten

Likes

Comments

Lyckades få några fina bilder på min finaste lilla katt dagen till ära, alla hjärtans dag. Så dom förtjänade att få visas upp tyckte jag.

Likes

Comments

I Torsdags blev det en tripp till Stockholm med skolan. Runt halv tolv åkte bussen och vi var framme cirka två timmar senare. Dagen innehöll först ett besök på Vårsalongen, där vi tittade på massa konst. (Plus tog lite selfies på toaletterna som var coolt belysta, bilden till vänster) Sen var det en guidad tur på Dramaten, där vi fick se lite allt möjligt bakom kulisserna. Efter det var det en paus och då sprang vi iväg och käkade på Vapiano, asså mmm deras Oxfilépasta med ruccola klagade man inte över. Sedan gick vi mätta och belåtna för att till sist se en föreställning på Dramaten. Bra, men hektiskt dag.

Lyckades även dra på mig en förkylning/feber så både igår och idag har jag legat i sängen med Harry Potter-maraton. Klagar egentligen inte över det.

Hoppas ni har en friskare helg än mig iaf.

Likes

Comments

I lördags var det Oscars 18årsdag. Vilket firades med brunch, fika och sen en god middag på kvällen! Vi skålade champagne, åt bland annat en väldigt god carpaccio med hela hans familj, en mysig dag! Och vi valde att avsluta kvällen med att basta lite, hoppas det blev en bra födelsedag<3

Likes

Comments

??? Det är ett nytt år??? 2017, året jag tar studenten, helt sjukt. Har massa nytt att uppleva detta år och jag har ingen aning om var jag kommer befinna mig i slutet av året. Har faktiskt inte skrivit några löften eller mål alls inför detta år, men något tror jag att jag ska ha med mig. 2016 lyckades jag åstadkomma de flesta av mina mål som jag hade faktiskt, vilket känns skönt, att veta att man har förändrats på något sätt.

För att fira in det nya året så var vi några stycken här hemma hos mig, det blev ganska lugnt. Vi spelade drickspel och twister. Och sen på tolvslaget skålade vi med varandra och tände lite tomtebloss. Mysigt och skönt att vakna upp på årets första dag utan att må skit faktiskt.

Men iallafall, Gott nytt år!

Likes

Comments

Aldrig träffat någon som tar hand om mig och bryr sig så mycket. Kärlek är fint<3

Likes

Comments

- plugget är (typ) gjort och nu är det dags att bara ta det lugnt och ta vara på det sista av helgen<3

Likes

Comments

Det är söndag, snart ny vecka och här sitter jag med en hög med plugg. Ska hålla ett argumenterande tal på engelskan på tisdag, får se hur det går egentligen. Men peppar upp mig med en kanna grönt te och några gifflar!

Likes

Comments

Kan inte riktigt förstå det själv, men idag är det första advent! Idag tänds det första ljuset! Alltså jag är så himla taggad, inget kan förstöra min julkänsla idag, inte ens den strålande solen som varit framme hela dan.

Idag har jag verkligen gått all-in med pyntningen. Ljusstakar fram, tomtar fram och tända ljus! Älskar detta så mycket!!

Likes

Comments