Mitt sportlov var helt otroligt!! Var i Malå sågottsom hela lovet och fick träffa massor av folk som jag inte träffat sen förra vintern! Man kan inte ha det bättre än när man är i Malå!
Det är verkligen min favoritplats på hela jorden!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kom på nu att jag inte skrivit något på hela dagen:$ till mitt försvar har jag heeela dagen möblerat om mitt rum! Och är inte riktigt helt klar än men det blir klart imorgon! Ska bara byta gardiner pch städa det sista!! Blev faktist otroligt nöjd!!

Likes

Comments

För ett tag sen köpte jag domhär tre olika smakerna på Ramlösa! Och jag är egentligen verkligen inget fan av såna drickor, men dessa var verkligen så otroligt goda!!
Rekommenderar dom starkt!! Jag tycker ajälv att den orangea och gröna var godast!!

Likes

Comments

Igårkväll for vi lite spontant på bio och såg "hos to be single" faktist en riktigt bra film, tror alla i salongen skrattade större delar av filmen!
Rekomenderar den starkt!! 4/5!!

Likes

Comments

Äntligen fredag!! Och även sista dagen innan lovet! Det känns så otroligt skönt! Vi har just vaknat och ska äta frukost sen ska jag iväg till tandregleringen och spänna min tandställning! Efter det är de ju somvanligt skola!

Ikväll har jag däremot inga planer tror jag så vi får se vad kvällen har att erbjuda!

Likes

Comments

Jag&dennis var just på Konsum och köpte detta chai te, i hopp om att hitta något gott som är lite billigare än kapslar.
Och ja nog var de gott men jag är inte största fanet av det än men tänkte testa med tillexepel skummad mjölk! Tror det kan bli otroligt bra då!

Likes

Comments

Värme är ju verkligen inget jag hade tackat nej till nu i denna kyla!!

Likes

Comments

Brukar du sätta mål/löften? Jag är egentligen ingen som brukar göra det för jag tycker inte att jag håller dom men i år har jag verkligen försökt sätta rimliga mål som som jag tror att jag kan klara. Är inte ens säker jag klarar dom men de är ju värt ett försök, känner jag iallafall! 
Denhär listan kommer säkert fyllas på lite då&då när jag kommer på andra. sen i slutet av året får jag helt enkelt se hur det har gått!

1. Gå ut grundskolan med betyg som jag kan vara stolt över, och verkligen lägga tiden på skolan som behövs.
2.Komma igång med träning, och även minska på sockerintaget.
3. Börja spara pengar, iallafall sätta undan lite per månad och sluta slösa som jag gör nu!
4. Börja prioritera.

Likes

Comments

Det här är en uppgift jag skrev på skolan och den är väl kanske inte jättebra men de är ett ämne jag tycker är suuperviktigt! och det är verkligen det största problemet vi har nu i samhället!!

Utseende eller personlighet? vad är egentligen viktigast?

Jag har själv tänkt på vad som är viktigast och är det värt att varenda dag stiga upp klockan fem på morgonen för att hinna göra sig ‘’snygg’’ innan skolan börjar klockan åtta? Hur mycket bryr sig egentligen folket runt omkring dig om ditt utseende? Och spelar det någon roll omm du är en snäll och trevlig person om du nu inte är snygg eller har dyra märkeskläder?


Jag själv stiger upp väldigt tidigt för att hinna allt på morgonen mycket för att vara som dom flesta andra och sminka mig. Mycket är ju det för att både få uppmärksamhet och för att se piggare, fräshare och bara allmänt för att se bra ut.
Men är det viktigaste att se bra ut?
JAG tycker absolut inte att det är viktigast att se bra ut och vara snygg men däremot tror jag att ‘’ Utseendet ger insidan en chans’’. Även där finns det ju otroligt mycket undantag och dom flesta nu träffar nya vänner via kompiskretsen, och det gör ju att man inte överhuvudtaget behöver tänka på utseende då är det verkligen personligheten som avögör.


Bara för någon månad sen hörde jag två stycken tioåringar prata om att de vägde ca 26 kilo men gick upp klockan fem för att hinna träna för att inte bli ‘’fet’’. Denhär tioåringen ville även gå ner i vikt för hon var tydligen för tung?

Att det blivit sån otrolig hets om att tjejer ska vara snygg och killar ska vara vältränade är sorgligt. Att 10åringar tänker på kroppsformen är verkligen inte nyttigt! särkilt inte när dom redan är smala och kroppen kanske inte klarar av att bli ännu smalare.Visst att dom rör sig och sportar för att det är kul det är superbra, men när dom tränar för att inte bli feta visar det att samhället har nått en gräns! barndomen kommer inte att vara rolig längre med normerna som finns.


Modebloggar och även andra bloggare som visar hela sminkkollektionen och kläderna som fyller ett flertal garderober, hur mår egentligen ungdomar av att se att dom har så otroligt mycket smink och deras ansikten får aldrig en finne. För de personerna som är störst i bloggvärlden är det viktigt att tillexempel visa ansiktet utan smink och visa att tröjan på bilden är i budgetpris. För ALLA får finnar hur lite man än får se det.
Många bloggare är överhuvudtaget inte bar förebilder och det pågrund av att många svälter sig själv och istället dricker alkohol, Men… det finns även dom som inte startat sin blogg för att yngre folk ska se upp till en utan att bara få skriva av sig och använda bloggen som en dagbok. Det förstår jag helt och hållet men jag tycker dom personerna ska vara noga med att visa att om dom gör något dum så berätta att ‘’dehär är inte okej’’.


Tänk på hur samhället har förändrats! tänk dig för innan du lägger dendär komentaren som kan få någon annan person att svälta sig själv. Och var den du är! För just DU är underbar.

Likes

Comments

För typ två veckor sen nu köpte jag denna underbara ''kofta'' från Gina tricot och hur snygg är den inte?? Tänk hur snygg den kommer vara i sommar! Har letat en sånhär så otroligt länge och sen hittade jag en i stan nu och dessutom den sista svarta;) 

Likes

Comments