Header

​Hej alla fina!

​Idag är det måndag igen och idag hade jag engelska mellan 10.00-12.00. Det var en helt okej lektion. 

Just nu sitter jag och pluggar för fullt, både svenska och engelska. Är ganska trött i huvudet nu men det måste göras för vill inte ligga efter i något ämne för hatar att göra det så hur trött jag än är nu så tänker jag inte sluta fören jag känner att jag är klar med det jag vill ha klart. 

Jag är inte den som ger upp utan jag är jävligt envis av mig och det ser jag som en bra egenskap, det betyder bara att jag inte vill ge upp om någonting. 

Jag hoppas iallafall att ni har en bra måndag och glöm aldrig att just DU är grym och värdefull.<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina!
Tänkte skriva lite om hur min helg har sett ut.
I fredags så var jag först på ett möte på förmiddagen och sen efter det så träffade jag en kompis och vi hade skitkul.
Igår så var jag med Jennifer och vi drack och hade det också jättekul! Så kul att få träffa henne igen eftersom vi inte har träffats på ett tag. Sen så på kvällen så drog vi till tempel och det var också kul, sen när jag skulle hem så somnade jag på bussen och så vaknade jag när jag hade kommit till Deje
😂 Som tur var så åkte bussen tillbaka samma väg så kom hem till slut.
Idag så har jag bara legat i sängen och kollat på serie.

Men om jag ska sammanfatta helgen så har den varit riktigt bra!
O jag hoppas att ni också har haft en jättebra helg.

Glöm aldrig att just Du är grym och värdefull

  • 161 Readers

Likes

Comments

Hej alla fina!
Idag är det torsdag och idag hade jag engelska mellan 10.00-12.00. Idag på lektionen så kollade vi först på nyheterna och sen pratade om det och sen så träna vi på verb och läste en ny text. Sen efter lektionen var jag en stund med en kompis och sen när jag kom hem så satte jag mig och plugga. Känner mig så stolt över mig att jag verkligen pluggar och inte bara skiter i det. Nu ska jag fan fixa det här.
Imorn är det dessutom ÄNTLIGEN fredag! Imorn har jag möte klockan 10 så vi får se hur det går men jag tror det kommer gå väldigt bra. Sen efter mötet blir det att träffa en kompis och vi får se vad vi hittar på.
Jag hoppas att ni har haft en bra vecka och att ni får en grym helg!

Glöm aldrig att just Du är grym och värdefull

  • 188 Readers

Likes

Comments

Hej alla fina!
Jag har inte skrivit på ett bra tag nu men det är för att jag inte har haft något bra att blogga om, jag vill ju liksom inte skriva om ingenting. Jag vill ju skriva om intressanta saker som händer men det har inte hänt något roligt eller intressant på ett bra tag nu men det som är nytt för mig nu är att jag har börjat plugga på vuxenutbildningen i Forshaga, anledningen till varför jag läser där är för att jag måste läsa upp engelska 6 och svenska 3. Så nu pluggar jag för fullt.

Men jag hoppas att allt är bra med er.

Glöm inte att just Du är grym och värdefull

  • 206 Readers

Likes

Comments

Godmorgon alla fina!

Klockan är nu 11:20 och jag vaknade för ungefär en halvtimme sen. Idag blir det iallafall att träffa en kompis och det ska bli riktigt kul,jag hoppas alla ni får en bra måndag och en fortsatt bra vecka
☘️

Ni är bäst, och glöm aldrig att Du är värdefull

  • 253 Readers

Likes

Comments

​Hej alla fina!

Det var ett bra tag sen nu,jag vet, förlåt! Ska verkligen bättra mig och uppdatera oftare nu när det är nytt år och all! I år vill jag verkligen lägga ner mig och uppdatera den här bloggen så jag håller den vid liv! 

Nu är det iallafall 2018, hur sjukt är inte det? Förstår inte hur varje år kan gå så jävla fort! Jag fyller liksom 20 år i år! Kan inte säga att jag känner mig som det, känner mig yngre, iallafall i huvet och i beteendet! 

Mitt nyår var iallafall väldigt bra eftersom jag fick fira in det nya med bästa Linn! Visst, vissa saker blev inte som förväntat, men men det blir så ibland! 

Jag har inga nyårslöften för vet att jag inte kommer hålla dem ändå. Men det jag verkligen vill fixa det här året är körkortet,flytta hemifrån och hitta ett jobb som jag trivs bra med! 

Jag hoppas att ni hade ett bra nyår och får ett super år! Nu ska vi rocka 2018! 

NI ÄR BÄST!!<3333333

Likes

Comments

Hej alla fina!

Idag är det dagen innan julafton! Så mysigt, idag blir det att åka till pappa och ikväll blir det att kolla på Bingolotto och ha uppesittarkväll!
Så vid ett blir det att ta tåget till Arvika och sen när jag kommer dit blir det att inhandla dom sista julklapparna!
Hoppas ni får en bra jul och glöm inte att ta hand om varandra!

Glöm aldrig att Du är värdefull

  • 368 Readers

Likes

Comments

Hej alla fina!

Det var några dagar nu sen jag skrev nåt på bloggen.. förlåt.

Idag är det iallafall torsdag den 21a december och idag fyller min mamma år så idag blir det att fira henne.

Nu är det seriöst bara TRE dagar kvar till julafton och typ en vecka kvar till nyår!

Är jag den enda som tycker det här året har gått för fort??? Innan studenten så tyckte jag tiden gick väldigt långsamt men efter studenten så rann bara tiden iväg. Då får man sig en tankeställare att man verkligen ska ta vara på dem som är nära en. 

2018 måste bli mitt år. Då ska jag skaffa mig ett ordentligt jobb med bra inkomst så jag kan flytta hemifrån så småningom, och jag ska även fixa mitt körkort nästa år. För nu är jag trött på att bara lata mig, nu måste jag ta tag i mitt liv. 

Anledningen till att jag verkligen måste ta tag i mitt liv är för att jag har haft sån ångest över att jag aldrig kommer bli någon, att jag alltid kommer vara den lata typen men nu är det slut på det! 

Haha förlåt för ett långt inlägg men kände för att skriva av mig lite.

Glöm aldrig att Du är värdefull och grym!

Likes

Comments

Hej alla fina!

Idag har jag inte gjort ett skit, har bara legat i sängen men jag lyckades faktiskt flytta mig från sängen till soffan haha
😂

Så idag blev det bara en dag där man bara tar det lugnt! Ikväll blir det att äta tacos så det är jag riktigt taggad för! Då tacos är favoritmaten! 
😍

Hoppas ni har en bra lördag så får ni ha det så bra och glöm aldrig att du som läser detta är grym
😘

  • 444 Readers

Likes

Comments

​Hej alla fina!

Idag är det äntligen fredag och helg! Visst jag är ledig varje dag eftersom jag inte jobbar men tycker fortfarande det är väldigt skönt med helg då man umgås med sin familj mer än vad man hinner på vardagarna. Idag blir det iallafall att åka till Arvika och hälsa på pappa. Det ska bli väldigt kul att få träffa honom igen då det var ett tag sen sist. 


Alltså det är ganska sjukt att det är julafton nästa vecka! Men även sååå mysigt då jag älskar julen mer än någon annan högtid, och nej det handlar inte om att man får julklappar utan det som jag älskar med julen är att äta god mat, klä julgran, inreda sitt hus/lägenhet med fin julinredning och umgås med sin familj.  

Hoppas alla får en bra helg och ta hand om varandra, ha det bäst!

puss på er och glöm aldrig att Du är grym!

Likes

Comments