Hej! Hoppas ni har en bra måndag. Som ni märker på rubriken så är det lite sådär.. är sjukt negativ och har inget tålamod överhuvud taget. Jag vet att man inte går upp till normalvikt på en dag, men jag önska det. Jag mår inte alls bra utav detta. Att behöva åka hem på lunchen bara det känns som pest. Det har gått bra dem här första dagarna men första dagen från skolan, fan. Kanske bara var eftermiddagen men att gå från att inte missa någonting så känns det fel. Min pappa går strikt in för det här med maten och har inte svårt att stärka rösten mot mig, grejen är att jag orkar inte lyssna på honom när han gör det.. Ja jag vet att han gör det för han är rädd om mig men jag orkar verkligen inte nu. Fan. Fan. Fan. Aja får försöka tänka på att det blir bra sen fast än att det tar tid..


puss & kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hallå hallå! Tisdagar är den bästa dagen av skoldagarna för då slutar vi 13.00 som e fett skönt och då kan man passa på att hitta på nåt. Så idag åkte jag och en saknad till stan och bara chilla runt och sedan käka på pinchos, fett mysigt. Fast än att vi missade första bussen, såg fel på tiden när det pinchos öppna och sedan en tredje sak som inte e värt att ta upp pgr av att det är sjukt pinsamt hahah
Hoppas ni har det bra

Puss & kram

  • 10 Readers

Likes

Comments

Heejj! Bilderna är från igår, då jag åkte till stan direkt efter skolan för att gå till pappas jobb. Åkte mest dit för sushin hahah🍱 men också för att komma hemifrån lite. Jag gjorde inte så mycket mer efter det.

Idag då? Jo idag var det skoljoggen där vi sprang ca 6 km. Jag joggade/sprang hela, och jag och en kompis var dem första från våran klass in i ”mål”(är lite stolt☺️). Det kändes jättebra då jag inte var helt slut när vi kom in i mål. Det var det mest intressanta från den här fredagen, nu ska jag kolla på skavlan sen bara chilla.
Ha en bra helg❣️

Puss & kram

  • 11 Readers

Likes

Comments

Hej! Hoppas ni har haft en bra vecka och får en bra helg!
Min vecka har varit helt okej, trött som fan men inget nytt. Iallafall, Veckan har annars sett utbekom vanligt plugg, träning.
Förutom i tisdags då jag spendera eftermiddagen i Göteborg med en kompis och shoppa lite. Väldigt mysigt, hittade lite höstkläder som passar väldigt bra nu, väldigt bra för någon som fryser konstant🙄 Men helt ärligt det är svinkallt fast än Snapchat visar att det är 18 grader.. eller så är det bara jag, jag vet inte hahah.
Uppdaterar inte mycket i vardagen pgr av att jag inte gör så mycket plus att jag ofta är väldigt trött men ska försöka uppdatera mer, men nu ska jag bara chilla innan jag sova hahah

Puss & kram

  • 12 Readers

Likes

Comments