Idag startade dagen med en väl behövlig sovmorgon. Sen nu så sitter jag på bussen hem och när jag väl kommer till Åseda så ska jag bege mig till sjukgymnasten för att undersöka och ta reda på vad det är för fel med det.Likes

Comments

Tjo hejsan idag slutade jag tidigare för både idrotten och kommunikationen var inställda. De var det eftersom de lärare vi skulle haft är i väg med ettorna och cyklar till Åby. Man tackar ju aldrig nej till att sluta tidigare. Så idag har jag haft tre lektioner: Psykologi, Matematik och Spanska. Psykologin var ganska intressant idah eftersom vi pratade om hur man kan lära sig saker genom att förknippa dem med olika saker. Tex hundar kan förknippa en klocka med att maten är på väg men endast om du lär dem det. Så vad hände på matematiken då, jo jag ligger före mer än halva klassen och det gör att läraren går igenom ämnena efter att jag har gjort dem och läraren får förklara de "nya" ämnena för mig innan de andra i klassen har kommit dit. Vilket är väldigt jobbigt men jag älskar ju matematiken så jag har överseende med det. Just nu håller vi på med funktioner vilket jag gjorde mycket i nian, men det har visat sig att det är inte många andra som har gjort det för det är inte obligatoriskt i nian. Jaja men vad hände på spanskan då? Jo vi fortsätter med våra filmer som vi ska göra om oss själva och hur våran sommar har varit och vad vi har gjort under sommaren.

Idag fick jag även veta att jag ska till sjukgymnasten i morgon vid 15.00 för att kolla upp vad som är problemet med mitt knä eftersom jag knappt kan gå med det.

Nu sitter jag på bussen på väg hem för att sätta mig med engelska och svenska läxan som jag har tills i morgon. Det blir en del att ta igen nu när jag var borta från skolan från och med i onsdags när jag var sjuk förra veckan.


Likes

Comments

Tjenare allihopa!

Då var första skoldagen gjord denna veckan och första dagen i skolan sedan jag blev sjuk. Dagen har varit okej. Det ända som har varit dåligt är att jag knappt tar mig framåt, pga mitt vänstra knä som typ har kollapsat vilket jag inte vet varför. Nu är dagens stora mål att ta sig hem.
Likes

Comments

Alla ni underbara läsare där ute måste förlåta mig för att jag inte har skrivit på ett tag men jag har varit sjuk i en vecka och har inte varit på rätt "mood" för att skriva på min blogg. Så nu tillängnar jag mina dagar åt NCIS på datorn.Likes

Comments

Idag slutade jag 13.20 och innan jag hoppade på bussen hem vid 14.00 så va jag med min älskade vän Malin. När jag kom hem med bussen så gick jag hem till pappa och där fanns lillasyster och världens underbaraste hund Alice!

Så idag och igår har jag umgåtts med Alice och min härliga lillasyster.Likes

Comments

Asså gud vad roligt jag hade idag. Jag började med att vara extremt nervös för jag visste inte om jag hade hamnat vid rätt klassrum och klass, när jag skulle ha privatjuridik som mitt individuella val. Det tråkiga idag i skolan var att vi hade nästan 2 timmar håltimme innan matten. Under de 2 håltimmarna åt jag lunch vilken inte var så god (pyttipanna). Matten gick sjukt bra idag jag blev nästan klar med alla de uppgifter man ska ha gjort denna veckan. Så nu sitter jag på bussen hem och väl hemma i Åseda så ska jag möta upp min lillasyster som har varit hos tandläkaren då. Sen ska vi ha sällskap hem och väl där ska jag göra samma sak som jag har gjort hela helgen PLUGGA! Det ända jag gör just nu är att plugga, jag hinner knappt med mina vänner eller fotbollen och det är ju det jag vill.Likes

Comments

Hej och god morgon på er alla där ute. Just nu sitter jag och finslipar på samhällskunskapen med spotify i öronen. Idag börjar jag kl 12.00 och nu undrar ni säkert varför jag inte ligger i sängen och sover. Svaret är att jag kände för att ta bussen vid 06.55 ändå och sedan sitta hos min mamma på hennes jobb och utnyttja deras wifi och göra lite läxor som jag har. Jag har två lektioner idag och det är samhällskunskap som jag gillar till viss del men efter det har jag det ämnet aom är det segaste på hela veckan, Spanska där av den spanska rubriken, men jag får tänka positivt. Att det bara är två lektioner så ska det nog bli bra till slut.
Nu ska jag fortsätta framåt och lyssna på den grymma musiken.

Har ni frågor så maila emilia_hund@hotmail.com eller kommentera på vilket inlägg som helst.

XOXO EmiliaLikes

Comments

Det var en evighet sedan jag skrev till er alla finisar där ute och shit vad jag är skyldig er en sjukt stor ursäkt. Såklart måste jag skriva vad som har hänt denna och förra veckan.

Förra veckan:
Jaha vad hände förra veckan......... Jo jag hade såklart skola och det var en hel del läxor men det var inte så farligt. Jag hade också kul med min bästa vän Malin och alla de andra kompisarna i skolan. Det var inte alls fint väder förra veckan det bara regnade och regnade, men det som var bra med det var att man kunde mysa i soffan till en film eller två. När jag ändå skriver om skolan så kan jag berätta lite om mitt schema. Det är ganska bra, jag börjar 08.00 måndagar, Tisdagar, Onsdagar, och Fredagar medans på Torsdagar börjar jag 12.00. Jag går till 15.55 på måndagar, 14.55 på tisdagar, 13.20 på onsdagar, 15.00 på torsdagar och 15.20 på fredagar. Det går ganska bra i skolan.

Denna veckan:
Så vad har hänt än så länge denna veckan. Jo idag fyller min mamma 53 år! Det är en rolig grej som händer. Sen var det fotografering igår och jag tror verkligen att dem blev bra i år. Idag blev det för övrigt ris och korvstråganoff (hemma).


Likes

Comments

Jag kan inte ha det bättre än vad jag har just nu. Jag älskar att lära mig nya saker och det är nog lite därför jag tycker att skolan är så rolig som den är. Det som gör skolan rolig är att jag är i en klass där man får vara den man är men jag saknar en person som bytte klasa och linje i somras och man känner av att hon inte är där, som tur är så är hon på samma skola så man ser henne ibland och idag träffades vi och kunde prata om både ditt och datt.
Det ända som saknas just nu i mitt liv är den stora kärleken. Jag hoppas att händer någon gång även för lilla mig som är blyg som jag vet inte vad.Likes

Comments