Sömnig eftermiddag

Vi traskade iväg på förmiddagen för att gå ner till nationaldagsfirandet i parken. Träffade Roberts bror med familj och barnen lekte lite i lekparken innan vi bestämde oss för att äta på Hawaii allihop. Det var mysigt :)

Efter det så vaknade Stellah & var hungrig/varm så hon & jag gick hemåt medan pojkarna följde med dem hem. Väl hemma så la jag ner kakorna jag gjorde i förmiddags, de har stått framme så chokladen fick stelna lite. Men nu ligger de i frysen. Sen busade vi lite hon & jag innan vi la oss och sov i nästan två (!!) timmar. Hur skönt som helst.

När hela familjen var hemma och vakna igen, åt vi lite innan det var dusch och läggdags för barnen igen. Stellah somnade precis typ & Tatum ligger iallafall i sängen. Jag ska spela lite, i morgon har vi att göra så vill bara ta det lite lugnt nu innan sängdags!

Jag hade en lång klänning idag med som var skuren väldigt högt upp så kändes som jag visade rumpan varje gång det blåste till haha. Men fin var den allt! Står mellan den & en annan till dopet på Lördag.

Kan man annat än älska denna fina lilla pojke? ♥

Gillar

Kommentarer

lilbabustyle
lilbabustyle,
Men vilka härliga bilder! 😊 Svar: T-shirten kommer härifrån: http://ungforetagsamhet.se/wondrous-uf
nouw.com/lilbabustyle
lilbabustyle
lilbabustyle,
Svar: Kul att du är med i Veckans Blogg! Lycka till 😊
nouw.com/lilbabustyle