Header


Vad är dagens planer?
Var hemma från jobbet strax före åtta imorse och somnade så fort jag la huvudet på kudden. Så jag har precis klivit upp. Ska ägna ett par timmar åt städning. Det ska dammas, torkas och pluffas kuddar. Sedan åker jag in till gymmet för att köra bodypump och därefter avverka ännu en jobbnatt.

Vad längtar du mest efter?
Morgondagen. Efter jobbet och ett par timmars sömn ska vi åka och hämta hem vår nya familjemedlem. Då är dagen äntligen här och vi får hem vår hundvalp. Åh, ni anar inte hur mycket jag längtar... Ska berätta mer snart.

Vad är veckans höjdpunkt?
Ja men ni förstår ju, ovanstående punkt utan tvivel.

Vad är sämst med den här veckan?
Finns nog inget dåligt med den här veckan... Det skulle i så fall vara att jag ska jobba två nätter i helgen. Lördag och söndag. Vill vara ledig med min nya bebis. Hade tyvärr lagt det schemat sedan långt tillbaka men det kommer att bli bra, lite extra hemlängtan bara.

Vad ger dig mest inspiration just nu?
Hösten ger mig väldigt mycket inspo när det kommer till inredning och hemmafix. Dels årstiden i sig men också att det dyker upp så mycket fint både i butiker, på nätet och i andras hem. Hösten inspirerar mig mest när det kommer till inrednings- och modebiten.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Såhär ser det ut på skrivbordet i ett utav vardagsrummets hörn. Köpte små ljusslingor som jag har "höstpyntat" med här hemma. Tycker att det blir så hemtrevligt med ljuskällor såsom slingor och levande ljus. Enkelt, varmt och snyggt.


På vägen hem från min promenad frågade min sambo om jag vill komma över till svärföräldrarna på lunch och då jag var i samma kvarter precis i den stunden så gick jag dit (vi bor väldigt nära varandra). Där väntade broccolisoppa och hembakt bröd, ja ni hör ju. Väldigt tacksamt och mysigt. Det är de där små avstickarna i vardagen som blir så trevliga, tycker jag.

Nu har jag varit hemma en stund, slängt i en maskin tvätt och förbereder lite inför veckan. Tänkte tillbringa en stund framför Netflix innan jag ska åka in till Skövde för att träna med min mamma. Därefter åker jag direkt till mitt jobb för ett nattpass.

Likes

Comments


Godmorgon!

Jag sitter i skrivandets stund med en kopp grönt te och gör mig redo för en morgonpromenad. Det är en skön rutin som ger en bra start på dagen och absolut det bästa sättet att kicka igång en ny vecka på. Framförallt när man kommer in efter promenaden, tar en varm dusch och kryper upp i soffan med frukosten.

Idag är det blåsigt och småduggar utomhus. Tar emot en aning att kliva ut men jag känner mig själv så väl, att jag kommer njuta av höstens friska luft och när jag sedan sitter där invirad i en pläd i soffhörnet kommer jag att tacka min envishet.


Hoppas att ni också har fått en fin start på er måndag,

kram

Likes

Comments

Hej på er,
​och vad roligt att ni har hittat in till min nya blogg.


Emilia heter jag och håller till i den lilla hamnstaden Hjo. Jag bor tillsammans med min sambo i en lägenhet som vi tillsammans har renoverat. En dröm för mig som har ett starkt intresse för inredning, vilket ni kommer få ta del utav här i bloggen.

Jag är 21 år gammal och har bloggat under flera år med ett uppehåll under det senaste året. Jag älskar att vara kreativ och lägger ner tid på mina texter och bilder i hopp om att inspirera. Det viktigaste för mig är att få ge utlopp för min kreativa sida på ett positivt sätt och det här är en blogg som ska andas sköna, sunda stunder och trivsamhet.

Jag delar med mig utav min vardag, helt enkelt. En vardag som förutom mitt inredningsintresse består utav träning, hälsa och livsstil samt en hel del tänkvärda funderingar. 


Varmt välkomna.

Likes

Comments