Vecka 15

Jag har följt din blogg sen de inlägget om ditt nya hår, och måste fråga vilken frisörsalong går du till ? PS älskar verkligen ditt hår riktigt fint. Man tackar man bugar! Vad kul att du tycker så, själv är jag inte så jätte nöjd med mitt hår då det är så satans tunt så jag tycker nästan att det kan se ovårdat ut emellanåt pga det. Vill verkligen ha tjockare hår! Så tack så hemskt mycket för komplimangen! Jag klipper mig på en salong som heter Bellezza och min frisör heter Jessica! Hon är verkligen jätte duktig och jag har klippt mig hos henne ända sedan jag var liten. Om du är intresserad av salongen så hittar du hennes hemsida HÄR!

Du Emilia ett tips när du gymmar. Träna dom delarna som sitter vid varandra som tex när du kör armar kör då triceps och biceps, Mage och rygg, ben och lår. Altså träna dom musklernas som sitter ihop. De kmr bli bättre då. Lycka till och kram från anonym 9A. Haha vet inte riktigt vad jag ska svara på det här men tack för tipset typ!

Brukar du använda smink? Jag tycker du ser så naturlig ut i ansiktet till vardags, alltså det ser ut som du inte använder smink. Din hy är lixom inte "kakig" om du förstår vad jag menar. Oj haha, blir typ glad när du påpekar detta för jag vill verkligen inte se kakig ut i ansiktet! Men ja, jag använder faktiskt smink. Dock så är jag väldigt försiktig med det då jag inte vill använda alldeles för mycket smink. Jag försöker hålla det så naturligt som möjligt då jag inte vill att man ska se mega mycket skillnad när jag inte har smink på mig för det ser bara konstigt och helt onaturligt ut. Dock så finns det ju tillfällen där jag använder mer smink, t.ex när det kommer till festligheter och liknande. Men när det gäller till vardags så försöker jag oftast hålla det så neutralt som möjligt!

with love Emilia

Följ mig här: NOUW | INSTAGRAM

  • Postad i: Q/A

Gillar