Min midsommar

Hej gänget! Hoppas att ni har haft en underbar midsommar. Min dag blev hur bra som helst! Jag firade midsommar med nära och kära - vi åt god mat, jordgubbar med grädde och socker, spelade spel och hade bara det allmänt trevligt.

Under dagen träffade jag Vickan då vi skulle göra midsommarkransar ihop. Vi for ut på Väla för att köpa några buntar blommor, samt att vi plockade lite blåklint på vägen. Dessutom köpte vi med oss lunch från Ginger Hälsobar, så himla gott! För att vara första gången som vi gjorde kransar så blev vi supernöjda, de blev hur fina som helst! Vi lyckades verkligen med att samla på oss rätt blommor då kombinationen blev så fin!

Vid 17-tiden befann jag och Elias oss hemma hos mig för lite midsommarfirande med min familj. ��ven mormor var med oss vilket var så himla mysigt! Hon är äntligen färdigvaccinerad så jag fick min första kram av henne på evigheter. Gos!

När klockan hade slagit 20 åkte vi vidare hem till Elias pappa för att fortsätta kvällen där. Det bjöds på drinkar, snacks och efterrätt. Kvällen avrundades med ett bad i jacuzzin. Ni hör ju! Hoppas ni haft en underbar midsommarafton oavsett hur/om den firats <3

#bestofnouw #nouwinfluencer

// Emilia

Följ mig här: NOUW | INSTAGRAM | FOTOINSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

saranilsander
saranilsander,

Låter som en toppen dag verkligen! <3

nouw.com/saranilsander