FAVORITPRODUKTER TILL HÅRET

Innehåller affiliate-länkar

1. Detta är ett shampoo och balsam för håret från märket Matrix. Dessa produkter består av 85% keratin som ska motverka skadat hår, då det nivån av keratin som minskar när man slitit/skadat håret. Så genom att detta shampoo och balsam ska håret återuppbyggas igen och ge den vård ditt hår behöver. Både jag och min mamma är faktiskt otroligt nöjda med dessa produkter då de framförallt gör håret så otroligt lent samtidigt som de ger en fräsch känsla. Sedan är ju en plus i kanten att de doftar gott också :-))

2. Ännu en storfavorit från märket Matrix! Denna produkt applicerar jag i håret efter att jag har duschat då den ska motverka de knutor som kan uppstå, d.v.s, produkten underlättar borstningen av håret. Dessutom gör den håret silkeslent och glänsande, och att det doftar gott så klart!!

3. En hårolja från Macadamia! Och alltså wooow vad gott den doftar. Hade inte klarat mig utan denna produkt alltså! Den gör håret lenare, glansigare, ger det näring samt skyddar det. Favorit!

4. Ett torrschampoo från Löwengrip! Jag har länge haft svårt att hitta ett torrschampoo som funkar för mig, men det här gör verkligen susen! Detta gör verkligen så att håret ser fräscht ut. Det ger även en härlig känsla och doftar så otroligt gott!

5. Detta är ett hårspray från Tigi, och förutom att det kommer i en fin förpackning så doftar det även as gott! Känner mig verkligen fräsch i håret när jag har applicerat detta! Jag har länge haft svårt för att hitta ett hårspray som håller, men detta tycker jag ändå gör sitt. Det ger även en väldigt härlig volym! Man får det för ett väldigt bra pris dessutom, så absolut är det värt sin peng!

with love Emilia

Följ mig här: NOUW | INSTAGRAM | FOTOINSTAGRAM

Gillar

Kommentarer