En trip till Göteborg

I måndags rullade bilen iväg mot Göteborg då jag och mina två bästa tjejkompisar skulle spendera en natt där uppe. Vid ca. 13-tiden var vi framme och vi begav oss direkt ut på stan för att hitta ett lunchställe.

Vi åt lunch på ett ställe bredvid saluhallen. Dessvärre minns ingen av oss vad restaurangen hette, men det var så gott! Man kunde mixa sin egen sallad eller välja utifrån en ”färdig meny”. Superfräsch sallad, stort utbud av råvaror, prisvärt och stora portioner! Jag tror aldrig att jag har upplevt en sallad så mättande, haha.

Efter att vi var mätta och belåtna påbörjades strosandet. Vi började med att besöka & Other Stories och Åhléns som låg i kretsarna.

Det blev även en sväng in på NK. Där kikade vi bland annat på Chimi solglasögon, som för övrigt är så SJUKT snygga! Vill ha ett par.

Väl på stan fick vi syn på lite häftiga väggar. Obligatoriskt med en photoshoot då ju ;)

Vid 18-tiden begav vi oss mot hotellet igen då vi ville landa lite innan vi gjorde oss i ordning för att gå ut och äta. Vi bodde på Comfort Hotel vid Skeppsbroplatsen, sjukt bra läge med gångavstånd till centrum. I det stora hela var vi nöjda med hotellet, bra rum och frukostbuffé samt sköna sängar.

Vi hade bokat bord på Kungstorget vid 21. Supermysigt ställe med en härlig atmosfär. Vi satt utomhus också vilket höjde mysfaktorn ytterligare. Innan vi beställde in mat så tog vi varsin drink, jag tog en Strawberry Daquiri som var så god!

Till middag beställde faktiskt vi alla deras köttbullar med potatismos och lingonröra. Jag måste verkligen lägga in ett gott ord om både deras mat och drinkar. Vi alla var eniga om att det var supergott och det är verkligen ett ställe jag kan tänka mig att återkomma till för middag/lunch under nästa visit i Göteborg.

Dagen därpå väntades ytterligare en dag på stan.

Hur drömmiga blommor?! Mitt på stan! Så mysigt med blomsterbutiker!

Efter några timmar av strosande skrek våra magar på mat. För att mätta hungern begav vi oss till en restaurang som heter Klang Market. De hade en supermysig uteservering som vi satt på. Jag beställde in Fish & Chips medan Vickan tog deras halloumisallad och Jullan deras sallad med Chèvre. Även detta ställe var vi supernöjda med, superprisvärt och stort utbud av olika rätter - där fanns verkligen något för alla! Det var nog den godaste Fish & Chipsen som jag ätit.

Innan hemfärden köpte vi med oss två tårtbitar från Mr Cake, som faktiskt var beläget precis bredvid vårt hotell. Lite ironiskt då Vickan suttit och pratat om hur mycket hon vill prova deras kakor under hela bilresan upp. Och wow vilka kakor vi möttes av väl där inne!!

Innan bilen rullade hem mot Helsingborg igen stannade vid på ett mysigt ställe på vägen för att avnjuta vår fika. Vickan lyckades hitta ett supermysigt ställe i Fjäråsbräcka. Ni ser ju själva! Där åt vi våra tårtbitar till en magisk utsikt följt av härliga samtal. Som jag uppskattar dessa tjejer! Vi hade verkligen en alldeles underbart rolig vistelse i Göteborg och jag är hur tacksam som helst <3

#bestofnouw #nouwinfluencer

// Emilia

Följ mig här: NOUW | INSTAGRAM | FOTOINSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

nellielillskog
nellielillskog,

Åh så mysigt ni verkar haft det!!! Älskade Göteborg ❤️

nouw.com/nellielillskog
saranilsander
saranilsander,

Verkar som ni haft det helt underbart!!<3

nouw.com/saranilsander