Hej på er! Gud vad länge sedan det var som jag uppdaterade och nu ska jag ta tag i detta!. Nu är det vecka 7 alltså sportlov för oss i Gbg, och detta lovet kunde inte komma mer passande. Tidigare år så har jag tyckt att det har varit ett onödigt lov och att jag hellre har längre påsklov, men sedan jag började gymnasiet så är sportlov grymt!!
Detta lovet ska jag bara vara hemma och komma i fas med skolan då jag har varit lite slarvig efter jul(hehe). Men jag har ändå några roliga saker inplanerade som jag tänkte lägga upp snart. Igår var jag på spa med Daniel i Varberg, och kan STARKT rekommendera att åka till Varberg stadshotell/Asia spa, SUPER fint och mysigt. Vi hade en så mysig dag med spa (tyvärr fick jag inte några bilder då det är ett mobilfritt spa) och sedan på kvällen en riktigt god middag. Nu har jag precis kommit hem och ska passa på att åka och fika med mormor och morfar eftersom att jag inte sett dem sedan jul så passar på att bli lite bortskämd med hembakt och varm choklad.

Kramis :*

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Jag har ju haft denna bloggen ett tag, men vill börja om på noll och verkligen ge detta ett försök...!;) Jag har idag landat i Sverige efter världens mysigaste weekend i Österrike där jag var med min familj i 4 dagar. Vi har åkt skidor, ätit julbord och fått massage och gått på spa.
Idag har jag också hunnit med att kolla rean i stan med Daniel och Melker, jättemysigt!! Nu sitter jag med några kompisar och kollar på JVM, äter chips och laddar upp för en lång arbetsdag imorgon..

Natti natti // em:*

Lite bilder från Bad Gastein..

Likes

Comments