Heej!
Sitter å lyssnar på musik just nu och tänkte blogga lite snabbt. Har blivit sjuk, svin ont i huvet och ansiktet typ. Aja iaf så är det ju gymnasieval snart!? Vi har fått koderna för att välja, men vet inte vad jag vill gå, haha känns som jag är för liten för det här. Ville gå Grans häst innan, sedan började jag luta mer mot Strömsholm. Tror dock Grans blir bäst, kanske hästköp om jag bor kvar. Kan också tänka mig make up, frisör, transport och massa annat. Vill dock gå med hästar så får fundera mer på det här.
Ska vara hemma från skolan imorgon, ska gå och kolla om det finns några ”extra jobb” jag kan få göra då jag måste spara in pengar, mer om varför osv tar jag någon annan gång.
Ska försöka lägga mig nu då jag mår ganska dåligt, helt slut i kroppen av att vara sjuk. Hörs när vi hörs.

Bara en bild på episen för att göra inlägget lite roligare

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa!
Som ni ser har jag tagit bort alla mina gamla inlägg och tänk börja blogga på nytt. Ni som läst mina gamla inlägg vet ju lite om mig, men till er andra hoppas jag att ni vill följa min blogg och ”lära känna” mig med tiden. Tänkte berätta lite kort om mig själv.
Jag heter Emilia Johansson och är 15 år, jag älskar att vara i stallet och allt som rör hästar. Jag bor utanför Piteå i ett hus med min storebror och hans familj. Jag kommer från Gällivare, men flyttade hit i somras. Finns ju massor mer att berätta, men ju längre jag bloggar kommer ni ju lära känna mig mer.
Nu ska jag göra mig klar för att fara ut med några kompisar, vi hörs förmodligen imorgon.
Här kommer lite bilder

Hästen^ heter Pandora Rosé, hade henne som sköthäst i ungefär ett år

Första hästen heter Edens Fabulous och är en klubb häst, andra hästen heter Mollehusen Confidence och är också en klubb häst.

Två andra hästar som stod på samma stall som min sköthäst.

Ozzy och Kira, min storebrors två hundar.

Likes

Comments