Studentskrivningar

Hej på er!

Hur mår ni? Med mig är det prima. Stressen gällande skrivningarna håller på och lägger sig då det endast är en skrivning kvar, nämligen matten. Aningen stressad är man ju såklart då matte kanske inte är mitt starkaste ämne. Aja, jag gör så bra jag kan och så ser vi sen hur det går. Finns ju inte direkt något annat jag kan förutom läsa. Känner dock att jag borde ha det mesta under kontroll med tanke på att jag ändå gick sju kurser i lång matte.

Med slut på snack om matten. Vad har hänt sen senast? Det är ju fan en månad sen. Jävlar vad tiden går fort. Har ju då skrivit nästan alla skrivningar. Vet inte om jag någonsin berättat åt er vad jag tänkte skriva men det ämne jag var mest nervös över var ju psykologin och det gick (förhoppningsvis) bra. Kändes så iallafall. Har varit på fest och konsumerat en del alkohol. Inget jag rekommenderar att göra i mitten av skrivningarna men var ju skönt ändå att komma bort från bubblan som uppstår då alla är så inne i det hela. Har jobbat rumpan av mig haha. Har börjat vikariera i St.Karins svenska lågstadie med ettorna och måste ju vara den gulligaste klassen någonsin. Har även hunnit jobbna i minigolfen i Åbo en sväng. Pengarna rullar in på kontot alltså xdd.

Måste ju även nämna att det varit Junior VM i synkroniserad konståkning och Finland blev fjärde och femte!! <33 Älskar den sporten alltså!

Idag sökte jag till följande skola!!!!!

Vart jag sökte tänker jag inte avslöja förräns jag vet om jag kommer in så dom som vet, dom vet.

Nu ska jag fortsätta läsa på matten så hörs vi igen när skrivningarna är över!

fyra låtar jag lyssnat lite extra på

Kram!

Emilia <3

Gillar

Kommentarer

neabergstrom
neabergstrom,
åh taggaaa snart är vi done!🙏🏼😍
nouw.com/neabergstrom
emiliajjohannaa
emiliajjohannaa,
Jaa men taggaaaa!!! 🍾
nouw.com/emiliajjohannaa