Att bli kär efter en våldtäckt

Hej på er finisar!

Hoppas allt är bra med er! Med mig är det helt okej. Psykoterapin drog igång seriöst förra veckan och det har rört lite om i min hjärna. På grund av att det är så mycket intensivare än vad det varit förut så är det även mycket jobbigare psykiskt. Börjar liksom ifrågasätta allt som jag hållit på sen jag fick diagnosen panikångest. Har gått hos min nya psykoterapeut nu två gånger och han har redan gett mig en ny diagnos, nämligen social fobi. En lindrig variant dock som tur! Nu hoppas vi bara med alla fingrar och tår i kors att detta skall hjälpa och jag så smpningom ska kunna säga att jag blivit frisk. 100% frisk lär jag väll aldrig bli men så att jag iallafall skulle kunna hantera ångesten på ett normalt sätt. Liksom inte låta den ta över längre.

Men nu till en helt annan sak. Jag har äntligen funnit hockeykillen med hockeyfrillan som gör mig lycklig! Kommer liksom inte ihåg när jag senast varit såhär lycklig! Att berätta till honom att jag blivit våldtagen var bland det jobbigaste jag gjort. Han var verkligen en av dem som det var svårast att berätta det åt. Det är ju fan äckligt att behöva berätta något så hemskt till någon som man verkligen älskar.

Sitter i skrivande stund i ishallen och lär göra det till klockan 22 ikväll, skall nämligen vara en extremt supportive girlfriend och ska spendera kvällen med att se på hans match. Högst sannolikt kommer de att förlora men det är ju lite kul att se på ändå haha.

Ta hand om er så hörs vi igen!

Kram! <3

Gillar

Kommentarer

neabergstrom
neabergstrom,
So happy for you❤️
nouw.com/neabergstrom
emiliajjohannaa
emiliajjohannaa,
Thank u darling! 💛
nouw.com/emiliajjohannaa
Beckany
Beckany,
Grattis! 😊💕
nouw.com/beckany