Allt och lite till!

Hej på er!

Har haft paus nu sen november och känner mig redo att börja om. Senast vi hördes var jag såå kär. Nu känner jag mest att jag sku kunna bli nunna hahah. Nej men mycket har hänt sen senast, bl.a att jag gjort slut. Var ett av de jobbigare break-ups men nu i efterhand känner jag att det nog var det bäst som kunde hända.

Man annat då?

- Har bokat en Barcelona resa med mina bästa kompisar. Vi åker i maj. Blir att antingen fira att studentskrivningarna gått bra eller dricka tillräckligt med tequila för att komma över att de gåt helt åt rumpan haha.

- Har skaffat glasögon. Ser fan igen vart jag kör

- Har åkt slalom, dock bara en gång vilket inte alls är kul. Älskar verkligen att åka slalom. Typ det bästa som finns på vintern. Tänker ta ett snack med päronen för att kunna åka slalom medan vi ännu har snö ute.

- Har varit till baren och än en gång konstaterat att alkohol inte är min grej. Börjar fan gråta varje gång jag dricker hahah. Kan inte vara normalt.

- Har firat både TJ1 och TJ0!!! Gymnaiset är alltså över för min del och kvar har vi endast studentskrivningarna. Känner att det mest är både skönt oc skrämmande.

- Har besökt min kära kotihalli som det kallas på finska. Var alltså till St. Karins för att kolla på hockey och blev vördlens lyckligaste av att bara sitta i ishallen och minnas alla fina stunder jag varit med om i den ishallen.

- Det har varit både bal och penkkis. Balen sluta super bra medan penkkis sluta med att exakt alla plakat gick sönder.

Nuförtiden består mitt liv endast av att läsa till studentskrivningarna och jobba. Nästa veecka ska jag med Nea och se på FM i konståkning <33

Men sköt om er hör ni så hörs vi igen!

Kram! <3

Gillar

Kommentarer

neabergstrom
neabergstrom,
Yeeyy Emilia is back!!😍😍
nouw.com/neabergstrom