Hej på er!

Hoppas ni mår bra för det gör iaf jag!

Idag vaknade jag på morgonen och kom på att vi skulle ha prov idag i SO. När vi väl skulle göra provet så gick det faktist väldigt bra, det var tur att jag inte stressa upp mig för att plugga på det för allt som kom visste jag redan lite om sen innan.

Efter skolan så var jag tvungen att skynda hem pga att jag har dans och var tvungen att hinna med en buss så att jag skulle komma i tid till dansen. Idag så var det den sista danslektionen för mig den här terminen men kommer sedan i höst att börja igen. På lördag har vi dansavslutning och jag är sååå taggad.

Efter dansen tog jag ett varmt bad för att jag var trött och ville koppla av lite. Men nu ska jag sova så vi hörs

Hoppas ni har en bra kväll/natt kram Emilia<333

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Bara för att det var en piss dag i skolan idag så tänkte tilda & jag göra den till en mysig måndag genom att köpa massa goda grejer och sedan hem & plugga lite<333

Hoppas ni har de bra<333

Likes

Comments

Hej på er! Eller godmorgon på er, idag är det måndag och det betyder en ny vecka. Jag hoppas ni kommer att få en jätte bra vecka nu och ni som går i skolan, håll ut nu fram till sommarlovet, för det är inte långt kvar nu till sommarlovet så kämpa på hörni!!

Hoppas ni har de bra kram Emilia<333

Likes

Comments

Hej på er!
Nu tänkte jag att ni skulle få ta del av mina sociala medier ifall ni vill kolla annat än här på min blogg. Min Snapchat har jag öppen så att alla kan skriva till mig men tyvärr så kan inte alla se min My story men adda så kanske jag accar tillbaka och då kan du se den. Min Instagram är dock privat men accar alla så pröva följ så accar jag dig.

Snapchat: Emiliah11
Instagram: Emiliahenrikssoon

Hoppas ni har de bra kram Emilia<333

Likes

Comments

Hej på er! Nu tänkte jag starta en blogg där ni kommer få ta del av mitt liv och ni kommer bl.a få ta del av min vardag. Jag tänkte berätta lite om mig själv och även vem jag är så att ni kan lära känna mig lite bättre. Jag heter Emilia henriksson, 2004 (13år) och bor i Norrköping. Jag går på kunskapsskolan här i Norrköping. På fritiden så dansar jag i dansstilen disco på en dansskola som heter Norrköpings Danscenter och så hänger jag även med kompisar.

Jag hoppas ni kommer tycka om att följa med i mitt liv och även allt däremellan min vardag!

Hoppas ni har de bra kram Emilia<333

Likes

Comments