Header

Vi hade kundmottagning hela dagen igår, sen for jag och fixa naglarna, blev så himla nöjd.
Just nu ligger jag iallafall i sängen och ska strax sova, har praktik imorgon och hade det även idag, det var ganska lugn dag faktiskt. Och imorgon åker jag även till Julia, och spenderar natten och morgondagen där.

Och såhär trött och slut var jag idag 😴

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Oj så skönt med långhelg, imorgon börjar realityn igen, och igår var det morsdag, vi var först hos farmor och farfar och fikade och sen for vi till mamma och fikade där.
Idag har jag inte gjort något speciellt alls, tog ett bad just och kolla lite youtube, en väldigt lugn dag helt enkelt.

Likes

Comments

Ligger just nu ute och solar, så himla varmt å skönt och det blåser knappt och så måste man ju ta vara på varenda tillfälle när det är sol efter som jag kommer jobba hela sommaren, inomhus, det är ju lite tråkigt haha.
Haft tre lektioner idag och gjort bort några uppgifter jag legat efter i, skönt och nu har jag faktiskt tagit låånghelg, skönt de.
Och imorgon ska jag klippa bror och sen åka till Filip, ännu lyxigare att få skjuts dit då brorskin ska hämta några fälgar av Filip, hehe

Likes

Comments

Lördagen slutade ganska bra, for till Felicia och klippte henne och umgicks, for hem och sen for jag ut och åkte med Jenny och Alicia, det slutade med att vi for till piteå och kom hem kring 4-5 på morgonen, men det var roligt.
Filip hämtade vi även upp när vi var i piteå, så vi for hem och sov och på söndag satt vi ute och solade?? Vi fick ju världens sommarväder, även idag har det ju varit superväder.
Dock så har jag ju stått inne på salongen halva dan men vad gör det hehe, ska även jobba på fredag.

Nå väl, nu ska jag slå på nån film och imorgon är sista lektionerna för i veckan sen har vi långhelg💪🏽

Likes

Comments

Ligger däckad på soffan, tänker alltid att jag ska göra nått vettigt på helgen men ändå ligger jag helt däckad varje helg.
Praktik till 18 igår, hade fullt upp hela dagen så det var kul. For till Felicia och var med henne och Martin sen for jag hem och sov.
Får väl se vad som görs idag

Likes

Comments

Färgade och klippte Filips lillasyster Olivias hår i helgen.
La en femma i botten och sedan nyanserade jag längderna. Det är så hiiimla roligt att färga, speciellt när det blir så stor förändring 😘

Likes

Comments

Var ett tag sen sist, veckorna rullar på som det ska, mycket lov och lediga dagar.
Och snart är det sommar vilket innebär Mallorca med familjen och jobb hela sommaren.
Har gått så himla fort från årets start?? Känns inte som att jag riktigt hänger med??

Nåja dagen började med permanentrullnings prov, sånt här roligt inom frisör.
Sen for vi en trip med Julia som fått körkort och sen hade vid kundmottagning. Där hade jag en färgkund där jag la en botten och ljusade upp längden, dock tog inte blekningen så bra.. så vi bokade in henne på andra årets sista kundpass???

Jaja men nu ska jag kolla på tv, hoppas ni haft en bra dag 😘

Likes

Comments

Glömde visst bort att jag hade en blogg, helgen spenderades iallafall i Älvsbyn med Julia. Lördag umgicks vi med massa folk och på söndag for jag till Filip. Måndagen började inte så bra, halkade och hela telefonen böjdes, så idag for jag och köpte en iPhone 7plus, så jag är nöjd men pappa är mindre nöjd, bästa pappsen. 💕

Likes

Comments

Legat i sången hela dagen, får sån ångest när jag sjukanmäler mig till praktiken känns som att jag alltid är sjuk.
Hade feber i morse och sen fick jag för bara ett litet tag sen som jag hade i huvudet när jag var tvungen att åka till akuten, så lite rädd blir man ju, hehe.
Ja som sagt, legat i sängen hela dagen, duschat och ätit.
Nu ligger jag däckad i sängen igen, hade behövt städa rummet så hade ju varit bra om jag ordna det så jag slipper mammas tjat om det haha😅

Likes

Comments

Stressade till skolan för att jag för en gångs skull inte skulle komma sent, så visade det sig att vi hade sovmorgon.. jaja var iallafall i tid.

Det var inte mycket gjort på skolan idag, Facket var på skolan och vi fick veta en massa om dom och mycket inom frisörbranschen, sen pratade vi med floristerna om blomsterarrangemanget vi ska ha med dom på våran visning vi ska ha när det är öppethus.


Sen jobbade vi bara med en uppgift vi ska redovisa nästa vecka.

Har bara fortsatt kolla på 13 skäl varför och tvättat mina sminkpaletter och borstar sen jag kom hem, hehe. 

Nå väl, hoppas ni haft en bra dag. 😘

Likes

Comments