Igår spenderades i Sibbo skärgård med favoriterna. Riktigt kul och man kan ju ha många åsikter om Finland, men skärgården är ju nog något som vi kan vara glada över. Det är så fint på somrarna.

Likes

Comments

Hittade dessa i mitt arkiv. Ibland förvånar jag till och med mig själv.. Hur lyckades jag med det där?

Har spenderat hela dagen på sportplan i regnet.. Ingen risk för att bränna sig i allafall. Gillar ändå mitt jobb då det är så kul att umgås med småbarn. Dom kan var hur underliga som helst och säga de mest konstiga saker. Ibland är det ju förstås mindre smickrande. Igår frågade en av dem om jag hade ett barn? De har jag ju kanske inte, men efter det gissade de att jag var 32 år gammal så ett barn var ju förstås en ganska logisk slutsats.

Nu tror jag det är dags att träffa lite vänner i min egen ålder. Kram Emilia

Likes

Comments

Halo!

Idag var en bra dag. Chillade i fem timmar på sportplan med 27 barn och brände mig. Kan vara värt att nämna att jag fått betalt för det här. Mina axlar ser dock för jävliga ut faktiskt, men. rött blir ju ibland brunt? Man kan alltid hoppas.

Sedan måste vi besöka Julia med Minja då vi måste byta lite bilder. Så nu är jag en ca 450 bilder lyckligare. Vilket också är rätt så positivt. Sedan tog jag mig ut på länk.

Kram Emilia

Likes

Comments

Hejsan!

Jag känner att jag igen börjar vara i ett skede av mitt liv då jag vill börja blogga. Det är ju inte precis det att mitt liv råkar vara så galet intressant just nu eller extra spännande, men jag tror helt enkelt att det är dags. Och det kan ju till och med bli en helt rolig grej.

Just nu är livet riktigt skönt. Ingen större press på någonting. Jag bara njuter. På bilderna får ni  ta del av en period i mitt liv då jag också tog det ganska lugnt och hade en liten kaffe fest. Mycket trevlig tillställning.

Kram Emilia

Likes

Comments