Vardag

Herregud vad veckan har gått fort! Just nu springer tiden förbi och om ca 3 månader tar jag studenten.
Den här veckan har mestadels bestått av träning, vilket är helt underbart! Det känns så skönt att jag äntligen hittat en hobby och en livsstil som jag älskar. Träningen gör mig lugn och tar bort min stress. Älskar att ta ett träningspass när jag mår lite dåligt eller är stressad över skolan.


Beställde hem nya Gymshark Ombré Seamless tightsen för någon vecka sedan, älskar dem! Helt underbara att träna i och sitter så snyggt. Har verkligen blivit helt besatt av gymsharks tights, kan rekommendera alla som tränar att köpa sig ett par!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag

Kom nyligen hem från skolan, slutade 12.25 idag, YAAAY. På vägen hem plockade jag upp lite barebells favoriter hos mammas kompis! Älskar verkligen alla barebells produkter, även då vissa inte är sockerfria så skulle jag ändå se det som ett bättre alternativ till t.ex. nutella och godis.
Jag köpte även två påsar proteingodis från Pandy, bara smakat ena men tycker heelt klart att detta är ett så mycket bättre (och godare) alternativ än vanligt godis, dessutom är dem sockerfria!

Är såååå peppad på denna vecka!! Ser fram emot alla träningspass och väntar även på paket ifrån Gymshark och Proteinbolaget, längtar!Likes

Comments

Vardag

Idag har varit en sån söndag som behövs för att orka med veckan, vi har gjort absolut ingenting. Imorse vaknade jag har mådde hur dåligt som helst då det nu är min tur att råka ut för vinterns förkylning. Tanken var att vi som vanligt skulle gymmat idag, men vi har varit tvungna att hoppa det den här helgen. Istället började vi morgonen med en mysig frukost och bara myste hela dagen.

Omelett vi gjorde imorse, det var hur gott som helst och perfekt frukost för att hålla sig mätt länge! I den hade vi:

Skinka
Champinjoner
Paprika
Ost
Rödlök

Likes

Comments