Hej!

Har varit sjuk fram och tillbaka jätte länge nu och efter att ha väntat i 4 timmar på vårdcentralen så fick jag reda på att jag har lunginflammation😓 Så nu ska jag äta penicillin i 10 dagar och bara vara helt invalid...

För övrigt så har det inte hänt så mycket då jag mest jobbat, varit sjuk och typ gjort nada då jag har haft 0 energi. Jag var dock på en rolig fotografering för ett casting bolag här om veckan :D men förutom det så har allt stått väldigt stilla.. så när jag äntligen blir frisk så ska jag försöka ta tag i massa roliga saker igen!

så länge kan ni få se lite bilder på min fina notebook som jag köpte i LA, har inte skrivit så mycket i den men ska försöka skriva ner lite saker som jag måste ta tag i osv! :D

Hoppas ni har en bättre kväll än vad jag har 😷

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har satt upp en klädhängare i mitt sovrum! Det kändes så tomt med endast tavlan och blommorna så tänkte att detta kan bli lite fint som inredning!

Har även köpt nya sminkhorstar i silver, tycker dom är så snygga och dom är även extremt mjuka! riktigt fynd 😍

Likes

Comments

köpte den här tröjan på lager 158 samt en likadan i beige, och alltså dom är dom bästa tröjorna jag ägt!

Dom är så mysiga och snygga och passar till nästan allt nu i hösttider, ett mycket bra fynd.

Nu ska jag bara försöka lära mig att gå i dessa snygga klackskor... helt omöjligt ju! Om någon har tips på hur man lär sig gå i klackar så skriv gärna :))

haha ha en bra kväll😘

Likes

Comments

Hej!

Vaknade för en stund sedan och gjorde lite frukost, nu har jag precis duschat och ska snart ut på promenad med Tindra.

Har varit sjuk hela helgen och veckan men nu börjar det äntligen gå över, endast lite hosta kvar! Kan föresten inte fatta att det redan är November!! tiden går ju så sjukt fort verkligen, men gillar ändå denna årstiden så det känns skönt! Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, ska nog ta och lägga upp lite saker på shpock, en super bra app som jag hittat där man kan lägga ut massa begagnade saker och sälja!

Ha en bra dag!

Likes

Comments

Godmorgon!

Har glömt visa min goodiebag som jag fick hos frisören för några veckor sedan!

Älskar verkligen goodiebags, så kul med massa små saker😍

Likes

Comments

​Hej!

Testade att göra spring rolls här om dagen! Har bara ätit det en gång innan hos en vän så kände att jag ville testa att göra egna! Det är ju lite speciell smak när man även har koriander i, men tycker ändå om det!

Jag hade rödkål och morötter i mina, sen tog jag koriander över och samt lite kiwi som dekoration.

Likes

Comments

Köpte denna fina guld ananasen här om dagen, man kan lägga smycken eller annat i den och även fin som dekoration!

Köpte den på guldfynd! 

Likes

Comments

​Hola!

Har precis kommit hem från jobbet och har så mycket att göra.. måste tvätta, diska, maila, blogga, städa, laga mat osv osv haha.

Men är ändå nöjd med tillvaron i min underbara lägenhet! Här är bilder på min goda varma choklad med grädde som jag gjorde här om dagen, ska nog ta en choklad paus snart igen😁

Likes

Comments

Likes

Comments


Better Blogging Nouw