Header

​Måndag: Skrittta/jogga ute.
Tisdag:Trimma i ridhuset. 
Onsdag: Lugnare trimpass, kankse några bommar
Torsdag: Häggeby? 
Fredag: Jogga i ridhuset
rdag: Tävling i Eskilstuna, hoppar 110 och 120
Söndag: Rida ut. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Måndag: Bommar i ridhuset 

Tisdag: Jogga lite,inne eller ute 

Onsdag: Hoppa i Häggeby  Bommar i ridhuset. 

Torsdag: Kiropraktor

Fredag: Beror lite på vad Micke säger på torsdagen. Antingen vila eller rida lite lugnt. 
​Rida ut eller jogga i ridhuset.

Lördag: Samma här, antingen vila eller trimmas i ridhuset.

Söndag: Markarbete i ridhuset. ​Hoppa i Häggeby. 

Likes

Comments

Nu har det varit 2016 i snart 2 månader, och det har redan hänt massor i mitt liv. På hästfronten finns det många frågetecken, men inget jag kommer ta upp här förens det blir mer aktuellt. Så länge rullar livet vidare och jag och Fia nöter vidare för att nå nya mål.

I början av året så var tanken att vi skulle kvala till Falsterbo men just nu känns det som att det är helt fel tillfälle. Jag har snart varit sjuk i 6 veckor (körtelfeber) och har därför missat en massa med ridningen, så min uppstart av den här säsongen blir lite fördröjd. Det känns dessutom som att 2016 kommer vara ett år där vi tar allt lite som det kommer.
Det ända målet jag kommer ha tillsvidare är att kvala 130 med Fia, sen får vi se vad som sker.

Så just nu ser läget ut som så att jag precis har börjat rida igen efter en månads uppehåll, och framöver kommer jag slita som ett djur för att hitta tillbaka till min ridning och styrka jag hade innan jag blev sjuk. Jag ska träna massor hemma för att bli bättre på hästryggen men det kommer också att bli många timmars nötande i ridhuset. Jag ska lyckas den här säsongen och jag ska bli bättre och jag ska utvecklas.

Jag ska göra allt, just to prove them wrong.

Likes

Comments

Ny vecka, och ny möjligheter. Vad har då denna vecka att bjuda på?
Mån: skritta ut med Frida
Tis: dressyr pass i ridhuset
Ons: galopp träning i häggeby?
Tors: rida ut
Fre: trimma i ridhuset
Lör: åka tidigt till stallet för att sedan jobba mellan 12-18 och sedan tillbaka till stallet för att tävlingsfixa lite
Sön: tävling i Märsta 120+120

Likes

Comments

Har ju inte jättemycket intressant att komma med varken idag eller imorgon eftersom jag går i skolan på dagen och sedan åker till stallet och skrittar. Men ska försöka ordna lite bilder från lite tävlingar som Frida har fotat.
Mamma var faktiskt iväg till Stockholm ridsport idag eftersom de har dragit igång värsta rean så jag kanske kan lägga upp vad hon köpte åt mig därifrån.

Likes

Comments

Nu är det en ny vecka och för Fias del så innebär det en lugn start och sedan mot slutet på veckan så kör vi på lite hårdare igen.

Måndag: skritt i skogen
Tisdag: skritt i skogen
Onsdag: skritt i skogen
Torsdag: jogga lite lätt och känna på henne
Fredag: jobba henne lite mer (ev någon enstaka bom)
Lördag- söndag: oklart vad som görs när men någon av dagarna så blir det galoppjobb och den andra dagen jogga i skogen

Likes

Comments

Igår kom kiropraktorn ut och kände och klämde på Fia. Oturligt nog så har hon precis börjat brunsta så hon är redigt dryg nu. Tjuter om man petar på henne och så ska hon typ lägga sig på väggarna. Men det gick rätt bra ändå.
Han tyckte att hon hade väldigt mjuka och fina muskler vilket är väldigt trevligt att höra! Hon hade dock en liten reaktion över virveln på ena sidan där han lasrade och masserade och då släppte det. Korrigerade han bäckenet lite också men annars tyckte han att hon var fräsch vilket känns bra.
Nu närmst är det tre dagar skritt som gäller sedan är vi fit for fight igen.

En brunstig Fiffi som inte hade någon större lust att träffa kiropraktorn.

Likes

Comments

Var iväg och tävlade i Sala i lördags, vi hoppade 110 och 120cm.

110cm bed A:0-A:0= 0+0 fel:
Har inte mycket att säga om rundan, den var bra, vi hade bra flyt och det var inga konstigheter. Var dock påväg att glömma en kombination i omhoppningen men jag kom på det i sista stund och allt löste sig bra. Vi lyckades knipa åt oss en 6e plats och fick komma in på prisutdelning!

120cm bed A:0= Ute:
Trots uteslutning så är jag så himla nöjd över den här rundan. Vi fick 1 stopp på 6an och ett på 11an vilket var näst sista hindret. Stoppen var rätt onödiga men det är sånt som händer, bortsett från dom så flöt allt på så himla bra. Alla linjer och svängar och allt flöt på. Så trots en uteslutning är jag nöjd för vi gjorde så mycket bra på banan så det väger upp för två onödiga stopp som i slutändan inte har så stor betydelse.

Likes

Comments

Ja till slut är jag här inne och skriver igen. Antecknar senaste tidens händelser. Sen senast vi hördes så har jag hunnit tävla och träna en del. Statusen på Fia är bra hon känns väldigt fräsch faktiskt. Vi har bland annat varit iväg på ett meeting där vi kom hem men lite sämre resultat, men där kändes hon inte alls som sig själv. Efter det har vi hoppat i Sigtuna (110-4fel, 115-4fel) och i Tierp där vi hoppade två dagar. Dag 1 hoppade vi en 110 och en 120, 0+0fel i 110 och 0+1fel i 120. Andra dagen hoppade vi endast en 120 där hon kändes lite trött och lite problem med ett räcke där vi först fick ett stop och sedan en rivning samt lite tidsfel på det.
Ny till helgen blir set ännu mer tävling då vi åker till Sala och hoppar lite.

Ska försöka uppdatera igen under dagen.

Likes

Comments

​Måndag: Dressyr 
Tisdag: Träning för Niclas 
Onsdag: Uteritt
Torsdag: Jobbas på utebanan 
Fredag: Vila?
Lördag: Joggas lite lätt 
Söndag: Tävling i Frösåker, Final Div 3 och 110

Likes

Comments