Header

Hejsan!

Tänkte berätta lite nu om vad jag gjorde i helgen och även publicera massor av bilder!

Det började med att vi i familjen (min mamma, pappa och lillasyster) och även en vän till mig planerade att vi skulle åka till Stockholm över helgen för att bo på hotell, gå på spa, shoppa och även äta god mat. Jag slutade i skolan klockan 12 och tog även påsklov då, åkte hem och packade det sista och sedan åkte vi.

Vi kom inte längre än halvvägs då det var någon fjäder i bilen som gick sönder. Medan vi satt och väntade på att min farbror skulle dyka upp med en ny fjäder så hörde vi att en lastbil åkt rakt in i Åhléns på Drottninggatan. Mamma bestämde sig för att ringa hotellet och avboka allt, vilket var tur! När hon ringde så sa dom att hotellet låg precis bredvid där allt det hemska hände. Vi satt i bilen och diskuterade om vi skulle åka till någon annan stad eftersom att vi ändå precis hade packat alla väskor och var förberedda på en helg borta. Efter att vi kollat runt på olika hotell så bokade vi istället i Örebro. Vi lyckades ta oss hem för att byta bil och åkte sedan för att äta och kom fram till hotellet mellan 9 och 10 på kvällen.

Dagen efter vaknade vi halv 9 på morgonen, gjorde i ordning oss och gick ner för att äta frukost. Därefter gick vi ner på stan och gick även runt i en galleria. På kvällen åt vi buffé på en thai restaurang. Där fick man lägga på den mat man ville ha på en tallrik och sedan ge den till kocken som stod och wokade ihop allt. När vi kom tillbaka till hotellet senare på kvällen så badade vi i bubbelpool och bastade.

På söndagen åkte vi till en annan galleria ungefär 15 minuter bort. Där stannade vi i några timmar och åkte sedan hemåt. Vi hade planerat jag och några vänner att vi skulle överraska min syster när vi kom hem. Hon fyller år om några veckor. Överraskningen var att hennes bästa vän från Skåne låg i en stor kartong som hon fick öppna när hon kom hem, sedan hade dom även fixat kex med olika ostar och lite cider. Därefter åkte vi ner mot stan för att äta och gick sedan på bio.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments