Måndag 28 december
Mamma kom förbi en sväng på förmiddagen innan jag stack iväg till jobbet. När jag slutade åkte jag en svä g via pappa för att kolla vad jag behöver få gjort där innan nyårspartyt.
Blev sen ännu te med Casso. Älskar den bruden så sjukt mycket! Vi har alltid lika mycket att prata om, inte tysta en enda sekund.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Söndag 27 december
Helledig dag utan krabbis, lär inte få många sådana mer under jullovet så tog vara på det till tusen. Sovmorgon, Sex and the city i timmar, fixa och chilla. På kvällen träffade jag Prillan, båda hade nerver på världen i största allmänhet så det var sjukt skönt att bara få sitta och sura på allt och inget och samtidigt skratta åt alltihop. Visst är det härligt fastän man inte kan vara på bästa humör alla dar, vänner får en ändå alltid på gott humör i slutändan ❤
Hemma bestod kvällen dessvärre av alldeles för mycket nätshopping, mellandagsrean rånade mej känns det som. Men ibland är det okej att köpa för mycket, haha.

Likes

Comments

Lördag 26 december
Låg och dog till minst tre, har nog aldrigt haft nån krabbishuvudvärk, är ju den som högst har lite spänningshuvudvärk en timme, på sin höjd.. Fy och usch. Var där mot eftermiddagen till Abc och äta krabbismat med Simon, svinäckligt men fick lite livskraft av det ändå. Fick sen skjuts hem där jag bara låg framför Sex and the city tills sovdags. Totalt oaktiv dag.

Carrie är helt enkelt perfekt!

Likes

Comments

Fredag 25 december
Efter chill morgon och en dusch drog jag iväg för att tffa Casso. Vi hade bestämt träff tolv för att hinna ses och byta julklappar innan hon hade jobb så vi spenderade ett par timmar med skvaller och skratt.
Hemma öppnade jag julklappen som innehöll, party alias, perfekt för alla kommande förfester!
Julmiddag hos syrran efter det innan jag kom hem och fixade mig festklar. Cappe och Jontte kom hit och vi började efterfesta, Jukki joinade han också och en stund senare kom Petra efter oss. Den riktiga förfesten hölls där med drickaspel, skratt och massa awesome filurer.
Några timmar senare bar det av mot Affes där kvällen fortsatte ända in på småtimmarna. Tack alla fina!

Likes

Comments

Torsdag 24 december
Jobbade till halvett, kom sen hem och städade hela lägenheten och fick till och mer byket undan.
Sen iväg på julmiddag med mamma och pappa. Gröt och paket självklart senare och så tog vi det vara lugnt precis som man ska på julen. Hade en sjukt skön kväll med familjen.

Likes

Comments

Onsdag 23 december
Fiizen kom förbi innan jobbet så blev babbel och julklappsutbyte. Hon var sen tvungen att dra vidare och jag fixade mig inför jobbet.
Efter jobbet packade jag resten av julapparna.

Vi fick choklad i julklapp från jobbet.

Likes

Comments

Tisdag 22 december
Jobb till halvfyra, åkte sedan raka vägen till mammsen för en eftermiddag med pepparkakebak. Superskoj att pyssla med lite sådant såhär inför jul.
På kvällen blev det sen dejt med Sandra. Bara massa babbel med finingen.

Likes

Comments

Måndag 21 december
Jobb först klockan tre så började dagen med en ordentlig sovmorgon, ordentlig frukost. Stack sen till jobbet en kvart i förväg och hann med en hel massa ärenden på den kvarten. Hann hämta ut paket från posten, införskaffa julklappar OCH få en arbetstur bytt, kände mig sjukt effektiv och duktig, haha.

Lite julhumor på det varsågod, haha, bästa önskelistan ever!

Likes

Comments

Söndag 20 december
Jobb från tolv till nio och efter det gjorde jag heller inte mycket.

Likes

Comments

Lördag 19 december
Vaknade efter tre och en halv timmes sömn och var förvånansvärt pigg, steg upp och stack till jobbet. Hem efter jobbet tills Elin slutade jobbet, då blev det dejt med henne resten av kvällen. Satt bara och prata om allt möjligt allt för länge. Hon får mig alltid på gott humör, vad det än gäller.

Likes

Comments