Me-Time

Godaften, kære læsere.

Det er vist ikke så tit, det er sket, at jeg har skrevet to gange på én dag! Men i dag skulle være en af de få gange. Jeg har været i et ret motiveret og produktivt hjørne i dag, og derfor griber jeg også med det samme muligheden for at få lavet lidt mere end normalt!

Jeg har været alene hjemme det meste af dagen, og er det stadig, så jeg har hygget lidt ekstra om mig selv med ansigtsmaske, snacks, en god serie og et dejligt, langt bad. Det er ikke, fordi at jeg foretrækker at være alene; jeg elsker, når Anders er hjemme, og vi kan nyde hinandens selskab! Men når jeg så er alene, så bruger jeg også tiden lidt ekstra på mig selv - sådan rigtig me-time. Det gør jeg selvfølgelig også, når han er hjemme, men når jeg er alene, så er tiden bare sat lidt ekstra af til det.

Jeg er vild med de modetrends, der er lige for tiden, og havde jeg bare haft råd(venter spændt på, at det bliver d. 1.!), var min garderobe fyldt op med strikveste, skjorter i alle farver og en masse strikcardigans og jumpers! Noget af det har jeg selvfølgelig, men hvornår får man nok? Og hvornår har man præcis dét, man søger i skabet, når en ny årstid ankommer? Jeg har dog nogle favoritter liggende i skabet allerede, og så må jeg være kreativ med dem - hvilket bestemt heller ikke er dårligt! Jeg har dem jo stadig af en grund.

Det er dog sjovt at eksperimentere med tøj, som jeg egentlig har haft længe, men ikke har stylet på denne måde før. Det er ikke, fordi stilen med en strik udenpå skjorten er ny, men det er først nu, at den rigtigt fanger mig. Det er sjovt, hvordan en trend kan smitte, selvom man førhen ikke har været vild med en bestemt stil, men når det bliver vist frem i forskellige og nyere versioner, så kan det bare et eller andet! Det er dejligt, så sker der noget nyt.

Det er også noget, jeg kan bruge meget tid på en dag som i dag; at finde inspiration til styles, som jeg i den kommende tid kan afprøve. Typisk bruger jeg sådan en søndag på at rende rundt i afslappet tøj, håret oppe i en knold og ligge under dynen på sofaen, og det er skønt! Men så er jeg virkelig klar til at stase mig lidt ud, når mandagen begynder - simpelthen fordi jeg synes, det er så hyggeligt!

Nu vil jeg sætte mig under dynen igen, sætte en god serie på og nyde et glas lækker cremelikør.

Hav en vidunderlig aften, skønheder!


Kram,
Emilia

Synes godt om

Kommentarer

skippinginheels
skippinginheels,

❤️❤️❤️

nouw.com/skippinginheels
emiliaeline
emiliaeline,