Forårsfølelser, tanker og outfit inspo

Indeholder tilknyttede links

Godaften, kære læsere.

Jeg håber, at I, trods hele situationen, nyder Jeres aften. Det fortjener I alle sammen.

Nu hvor solen har tittet så meget frem den seneste tid, er jeg virkelig blevet klar til foråret! Det har jeg egentlig været længe, men nu glæder jeg mig for alvor til sommerkjoler, nederdele, tanktops og andre fine sommerklæder!

For mig hjælper det virkelig på humøret i denne tid at stå op til lys gennem vinduerne om morgenen med følelsen af, at foråret og sommeren nærmer sig for hver dag, der går!
Godt nok er det stadig ret koldt udenfor, men går man i solen, kan det virkelig mærkes, hvor meget den faktisk varmer - så skønt!


Tiden til inspiration
Ja, altså jeg synes, at tiden lige nu giver en oplagt mulighed for at blive ekstra inspireret og lege lidt med tøjet i klædeskabet. Jeg kan godt selv køre lidt fast i mit eget tøj, selvom jeg egentlig mener, at jeg har alt for meget, men hvis man bruger lidt tid på f.eks. Instagram og Pinterest, så kan man finde meget inspiration og måske se muligheder i noget af det tøj, man allerede har liggende.
Det kan være ret så sjovt at sætte noget sammen, man ikke havde overvejet før. Det kan meget vel åbne øjnene lidt op for, hvad man egentlig har og muligheden for at blive glad for det på ny.

Selvfølgelig er der også bare det tøj, der skal videre. Noget tøj kan bare ikke ses på med nye øjne. Det er forbundet til en tid, hvor man havde en anden stil og måske bare generelt var et andet sted i sit liv. Dér føler jeg selv, at det kan være nærmest umuligt at give noget ældre tøj en ny chance. Men der skal jo også sorteres ud for, at der kan blive plads til nyt.

Tøjet jeg har på her er egentlig næsten alt sammen mere end et år gammelt, tror jeg(?), hvilket vel egentlig ikke er så meget, men det er brugt flittigt! Skjorten er dog købt for kun få måneder siden, men også allerede brugt pænt meget.

Toppen er fra NA-KD | Bukserne fra H&M | Skjorten fra Sisters Point

Må I have en vidunderlig aften!

Kram,
Emilia

Synes godt om

Kommentarer