Dekoration til hjemmet

Indlægget er sponsoreret af bga.dk

Kære læsere.


Nu er jeg havnet i København - langt om længe! Det føles helt fantastisk at være her, næsten surrealistisk, jeg har glædet så meget!

Det er en helt speciel følelse af at starte på en frisk, hvilket jeg virkelig har set frem til! Det har også betydet, at jeg den sidste tid i lejligheden i Haslev brugte en masse tid på at sælge ud af mine ting.

Jeg har haft behov for at sortere en masse gammelt fra, som har hørt til i tiden dér, så jeg nu kan skabe rammerne om vores, Anders’ og mit, liv sammen.

Derfor er det også dejligt med lidt nyt for øjnene at se på - udover en helt ny lejlighed selvfølgelig. Jeg har længe været enormt inspireret af alle de forskellige billeder/plakater man kan dekorere sit hjem med. Det kan virkelig pifte ethvert hjem op!


Jeg har igennem siden BGA fundet det fineste billede, som ikke bare passer perfekt ind i vores elskede hjem, men også giver mig en glæde og varme bare ved at se på det! Der er så mange flotte billeder, som kan fuldende ethvert hjem, men for mig er det også virkelig vigtigt, hvilken følelse jeg får af at se på billedet.

Billedet kan findes her og rammen her.

Jeg elsker, at man kan blive påvirket så positivt igennem billeder, og dét vil jeg virkelig gerne benytte mig af. For mig betyder omgivelser, stemning og atmosfære så enormt meget for min indre ro og glæde.


Dét at flytte ind et nyt sted sætter også gang i min motivation til at indrette på ny og sørge for, at alt ser gennemført og stilet ud. Jeg bliver helt glad, hver gang jeg kan sætte et flueben ved endnu et færdigt resultat af vores lejlighed. Det er en skøn følelse!

Hvad synes I om billedet?


BGA har simpelthen et kæmpe udvalg af de fineste produkter! Jeg får selv SÅ meget lækker inspiration igennem dem; der er ingen tvivl om, at jeg skal på opdagelse efter mere godt til væggene.

I kan finde hele BGA’s udvalg på deres hjemmeside her, og hvis I søger ekstra inspiration, har de både en Instagram, Facebook og Pinterest, hvor de på alle tre sider findes under navnet bgainspo. God fornøjelse!
Må I have en vidunderlig tirsdag og sankshansaften!


Kram,

Emilia

Synes godt om

Kommentarer

ByLauraDenis
ByLauraDenis,
Så flot en plakat/billed altså! 😍
nouw.com/bylauradenis
emiliaeline
emiliaeline,
Er også helt vild med det 😍
nouw.com/emiliaeline