Julstämning!

Innehåller affiliate-länkar

Hej!! Lugna och mysiga dagar har vi haft här på senaste, mycket film och lussekatter och inte så mycket roligt att skriva om. Men jag tänkte nu visa lite från vårt lilla adventsfirande från i söndags!

Jag började dagen i min fina rentröja! Älskar jultröjor hihi. Sen gjorde vi adventsfrukost och tände första ljuset <3, var för taggad på att äta så blev inga bra bilder hehe men vi åt iallafall risgrynsgröt!

Sedan gick vi en liten promenad och så MYSIGT med snö!! (Som nu smält bort då) Men något jag saknar med att va hemma i december är att det kommer mycket snö och oftast stannar den länge. Har fått bilder skickade till mig på snöfylld skog hemifrån och blir ju så avis. Vi har även bytt till våra jullakan! Jag skrev om att jag beställt dessa i ett tidigare inlägg, och dom är verkligen sååå sköna och även ekologiska så det är ju ett stort plus! Sover som en stock nerbäddad i dessa, gos <3 Här kan ni hitta dom!

Sedan bakade vi pepparkakor och lussekatter! Mysets mys. Vi satte även upp ljusstakar, bytte prydnadskuddar i soffan till röda och gröna, tog fram julljus och lite så. Tänkte jag skulle ta kort på allt och lägga upp här men blir nog roligare om någon vecka när vi gjort klart allt. Just nu saknar vi fortfarande några grejer vi skulle vilja ha, julgransmatta, julstjärna och lite småsaker. Tycker också det är så kul att se hur andra julpyntar sina hem oavsett om man bor litet eller stort! Man kan ju få till den där riktiga julkänslan oavsett <3 Vi har även tittat på julkalendern, tycker det är så gosigt oavsett om man är "för gammal" för det nu haha!

Annars ser dagarna ut som vanligt. Hemmaplugg och promenader. Med det varvas med julfika, paketinslagning och julfilm vilket jag tycker verkligen höjer stämningen i dessa annars mörka tider. Det blir vad man gör det till, KRAM <3

Gillar

Kommentarer