Sommar och sol

Idag har jag spenderat den mesta tiden ute, vilket i efterhand syns ganska tydligt på mina röda ben. Men det var ändå härligt att vara ute och njuta av solen och värmen sålänge den är här. Som det ser ut just nu ska det bli mulet och regn framöver.

Idag gick jag upp ur sängen vid 8, så skönt att ha hela dagen framför sig. Har blivit sena kvällar och långa mornar dom senaste dagarna, så ska försöka vända tillbaka dygnet. Man missar hela dagarna annars känns det som.

Som sagt var jag ute mycket idag. Satt ute och hade det härligt tillsammans med min lillebror och efter ett tag fikade vi ute också. Sedan tog jag med mig Therese Lindgrens bok ut och läste. Har haft den väldigt länge men har aldrig börjat läsa riktigt i den. Men nu när man kommer in i den, wow vilken bok. Rekommenderar verkligen!

Senare på kvällen tog jag det mest lugnt inne då jag brände mina ben väldigt mycket. Kollade Youtube, bloggade osv. Passade även på att fota och hålla på med kamerainställningarna. Har börjat fota manuellt så håller på att testa mig fram hela tiden. Vad som fungerar bäst vid vilket tillfälle osv. Men det är riktigt roligt att testa sig fram, finns så mycket att lära sig.

Gillar

Kommentarer