Dagen igår

Igår hann jag med massor utav saker. Min lillebrors skolavslutning, hälsa,på min gammelfarmor, min farmor och farfar, fota, blogga och planera inlägg. Borde verkligen ha fler dagar som dessa, där man hinner med massor.

Jag vaknade runt sju men låg kvar i sängen till halv 8. Var verkligen jättetrött för har kommit i sängs ganska sent på senaste tiden, men jag lyckades till slut ta mig upp. Åt frukost, gjorde mig i ordning osv och sedan bar det av mot min lillebrors skolavslutning. Passande nog börjar det ösa ner regn när vi satt oss i bilen men det var bara gilla läget och gå in mot skolan. Blöt var man.

Efter hans skolavslutning åkte vi till min gammelfarmor som nyss fyllt hela 97 år. Var ganska längesen vi var där så kul att träffa henne igen. På vägen dit och även där fotade jag en hel del men som ni ser var det ganska grått på himlen. Men vi fikade iallafall också och lite sånt.

Efter att vi varit hos henne åkte vi in en snabbis till min farmor och farfar. Vi var inte där alls länge, sa i princip bara hej då klockan blivit ganska mycket och alla var hungriga.

Gillar