Hey Loves

2018 er allerede rigtig godt i gang, men jeg synes alligevel lige at vi skal hoppe lidt tilbage i tiden, og kigge på mine rejser igennem år 2017. Jeg har ikke rejst så meget som jeg gerne ville, men altså.. det er også svært at rejse så meget som jeg gerne vil, haha. Jeg faldt over en anden blogger, som havde lavet noget lignede dette indlæg, og jeg tænkte med det samme, at det ville være et interesant indlæg for jer at læse, og for mig at skrive; så jeg håber at jeg rammer rigtigt, hehe.

I januar 2017, tog jeg på skiferie med min 10 klasse, hold nu op hvor jeg savner den tur. Jeg eeeelsker at stå på ski, det er bare en helt speciel følelse at være afsted på ski. Vi havde den hyggeligste hytte, med nogle skønne mennesker, bedre bliver det altså ikke.

Østrig - Februar 2017

Jeg var så heldig, at komme afsted på skiferie igen måneden efter. Denne gang var det med min skønne mor og mormor. Vi har haft en lille tradition om at tage til Østrig en gang om året, og stå på ski - så det gjorde vi selvfølgelig også sidste år.

Dubai - April 2017

I april var vi i Dubai med min mors firma, det var min anden gang i Dubai, og jeg kan simpelthen bare ikke få nok, jeg går med det største savn og håber på snart at komme tilbage. Vi havde nogle super dejlige og uforglemmelige oplevelser bla. et stort beach wedding. Jeg vloggede faktisk noget af turen, så den kan i smutte ind og kigge lidt på. - DUBAI VLOG -

Spanien/Palafrugell - juni/juli 2017

Min familie og jeg holdte sommerferie i en lille, lækker by i spanien, der hedder Palafrugell. Det er et super dejligt og lokalt sted. Der brugte vi 3 uger. De 2 første uger var det kun min mor, lillebror og mig, og så kom min mormor i den sidste uge. Nøøøøj hvor var det skønt! Det var ren afslapning, noget vi alle får brug for i ny og næ. ;-)

Spanien/Vilanova - Juli 2017

En uge efter tog jeg faktisk en tur tilbage til Spanien, denne gang med min far og familien. Det var min nyeste lillebrors første rejse, så det var en speciel oplevelse, noget som jeg husker tilbage på med et stort smil på læben.

Spanien/Barcalona - August 2017

Selvfølgelig var det jo ikke nok med "kun" 2 ture til Spanien i sommerferien, så jeg snuppede lige en tur mere i August, til Barcalona med min skønne kusine, fætter, lillebror, mormor og morfar. Det var derimod en tur med fart over feltet hehe, vi oplevede super meget, og det var en fantastisk dejlig tur. Jeg elsker simpelthen at rejse på den måde med min familie, det er noget af det bedste jeg ved.

Stockholm - Oktober 2017

I Oktober tog jeg med min mor til Sverige, da vi begge havde noget arbejde i Stockholm de dage, jeg fik også set min biologiske far, da han bor i Sverige med mine to søskende, det kan i læse om HER.

Thailand/Bangkok - November/December 2017

I slutningen af dette år valgte jeg at tage alene til Thailand, det er nok den det mest impulsive jeg nogenside har gjort. Jeg bookede min billet og rejste 5 dage efter... wow det var crazy, men nok også en af de bedste beslutninger jeg nogensinde har taget. Jeg lavede et indlæg omkring min impulsive beslutning, om at rejse alene, som i kan læse HER

Det var så alle mine rejser igennem år 2017, og jeg ved at jeg kommer til at rejse meget mere, og opleve nye dele af verden i år 2018. Lige nu ser jeg enormt meget frem til, at jeg om 3 måneder tager til Dallas med min familie. Selvom jeg har rejst utroligt meget gennem mit liv, har jeg dog aldrig været i USA, så det glæder jeg mig heeelt vildt til at opleve.

xx Emilia Devina

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hey loves.

I dag skal det handle lidt om mit hår, og hvor jeg får det lavet. Jeg ved ikke om i piger selv kender til det med, at være nervøs og påpasselig når det gælder håret, det er jeg i hvert fald. Jeg var meeeeeeget nervøs første gang jeg skulle have lavet lyse striber i mit hår, haha. Tro det eller ej, men det var bare en kæmpe deal for mig. Jeg fik det lavet inde hos min frisør ved Nørreport “Hair by Morell”, som faktisk også laver min mors hår ( det bare hyggeligt hihi).

Første gang jeg fik lavet noget mere synligt ved mit hår, så det sådan her ud.


Et resultat jeg faktisk var ovenud lykkelig for. Da jeg så besluttede, at jeg gerne ville have lavet noget andet med mit hår, valgte jeg at tage imod et tilbud fra en frisør min mors veninde kender, det resultat var jeg dog ikke specielt glad for, så jeg tog 3 dage efter tog jeg tilbage ind til min frisør Kathrine, for at få det fixet, and she did! Jeg var en meeget glad pige den dag. Her har i et før og efter billede.

3 gang jeg ville der skulle ske noget nyt, besluttede Kathrine og jeg sammen, at det ville være vildt fedt at gøre mig helt blond, så det gjorde vi, og det var også det helt rigitg at gøre. Uh jeg var og er stadig super super glad for resultatet. Her har i før og efter billede.

Jeg håber i fik lidt inspiration, og jeg synes helt klart at i skal tjekke Hair by Morell ud, jeg er i hvert fald fan af både kaffen og Kathrine ;-) hehe. I kan komme ind på hjemmesiden HER

xx Emilia Devina

Likes

Comments

Hey Loves

Jeg er tilbage i DK! (Det har jeg været et stykke tid nu faktisk)- Jeg er i forvejen ret kuldeforskrækket, så det er lidt af en omveldning, at komme hjem til frost haha.
Som overskriften viser, vil jeg i dag lave et indslag omrking de 3 bedste og de 3 værste ting ved Bangkok; efter hvad jeg har oplevet de gange jeg har været der.

👍🏼

1.
Deres mad i Thailand, er noget de gerne må prale med, hold nu op hvor er her god mad (og billigt mad). Dem som kender mig, ved at jeg mainly rejser for maden, haha. Jeg elsker mad, og det gør jeg bare. Så helt klart deres mad.

2.

Menneskerne i Thailand er så generøse og glade, hver og en jeg gik forbi sendte mig et smil, og det gjorde bare det hele bedre. Selvom mange I Thailand ikke lever under de samme vilkår som vi danskere kender til, så har de simpelthen den største livsglæde, og hvor er det skønt at se. Alt bliver bare federe når folk udsender sådanne energier.

3.

Som jeg også nævnte ved maden, så er thailandske priser crazy billige. Jeg købte en dag en Coca cola til 3,5kr - WHAT. Deres lokale mad er også helt vildt billigt. Man kan selvfølgelig godt rende ind i dyrere steder som internationle brands og caféer/restauranter, men det er alligevel billigere end i Danmark. Jeg er fan.

👎🏼

1.

Okay... Trafikken får en klar første plads for, at være den værste ting ved Bangkok.. For det første så kører folk som det passer dem, der er ingen seler i bilerne, taxaerne vælger som regel de lægste veje frem til ens distination, fordi man ligner en turist, og så tager det 100 år at komme fra A til B her i Bangkok, haha. Det positive er, at jeg elsker lange ture i bus og bil. Mærkeligt I know, men jeg ved ikke noget bedre haha.

2.

Måske skulle den her faktisk have haft første pladsen nu hvor jeg tænker mig om... Jeg skulle betale på en resturant, og jeg spurgte som man nu ville gøre, "can I pay" og tjeneren stod bare og kiggede på mig og grinte.. Like, jeg spurgte om jeg måtte betale? Jeg gentog mig selv ved bare at sige "pay", og han fattede det stadig ikke, han grinte bare videre og gik, haha. Jeg måtte derefter gå ind og finde en anden der heldigvis forstod ordet "pay", og jeg fik betalt. Kort sagt, hvis du ikke forstår eller kan tale thai, er du lidt fortabt i Bangkok haha.

3.

I og med der flyder med affald i gaderne, bringer det også en ikke så behagelig lugt med sig. Jeg indrømmer gerne, at jeg tit og ofte lige måtte holde vejret i 6-7 sekunder, indtil jeg var kommet forbi enten et gadekøkken eller en affaldsæk. Man overlever det, bare rolig haha. Det er vel også bare med til, at gøre hele Bangkok oplevelsen til det den er, det er i hvert fald noget helt helt andet end vi er vant til her i lille DK

Det var alt jeg havde til jer i dag, jeg vil være ærlig og sige, at det var overraskende svært for mig at finde 3 ting der var negativt ved Bangkok, selvom der alligevel er nogle ting, som trafikken der kan være irriterende, ville Bangkok bare ikke være den samme fantastiske oplevelse uden.

Jeg glæder mig til at være tilbage med en masse nye og spænende ting her i år 2018! Jeg har besluttet mig for at 2018 bliver mit år, og jeg glæder mig allerede.

xx Emilia Devina

Likes

Comments

Hey Loves.

Efter en del overvejelser har jeg nu besluttet mig for, at lave et indslag omkring hvorfor jeg er rejst ‘alene’ til Thailand - da det er et spørgsmål jeg har fået en del gange nu (hvilket jo er naturligt nok.)

Lad mig starte fra starten af. Mit liv har været lidt kaotisk de sidste måneder, faktisk de sidste mange måneder. Det kommer måske bag på nogle af jer, da det ikke lige er det jeg flasher mest med på min Instagram og diverse sociale medier, MEN venner... Instagram er et glansbillede, og det er det virkelig. Jeg elsker personligt at få mine billeder til at matche mit feed, og så elsker jeg generelt bare at være perfectionistisk, når det kommer til min Instagram. Selvfølglig oplever jeg de ting jeg lægger ud, det er jo lidt en slags dagbog med billeder, men der er mere til livet end ens Instagram, det skal man bare huske, og sådan er det jo for alle. I må endelig ikke tage fejl af, at jeg er en super glad pige generelt, og elsker at leve livet og opleve verden, men som alle andre går man igennem mindre og større kriser i livet, og det skal der være plads til.

Jeg synes Instagram har fået utrolig meget magt over de sidste år - noget som selvfølgelig er godt, da jeg selv elsker appen og de muligheder den giver, men jeg kan også godt se alt det negative det bringer med sig. Min instagram er bygget op af momenter fra min hverdag, det tager 2 sekunder at tage et billede, og man kan i realiteten skære alt det fra, som man ikke ønsker at vise frem. Jeg går meget op i at “ting er hvad man gør det til”, og man skal huske at se det positive istedet for det negative, men måske er det på nogle punkter forkert, selvfølgelig skal man fokusere på det positive, men måske er det bedre at åbne op og snakke om livet som det er, fordi det igen er noget alle kan relatere til, og når jeg hører andre fortælle om hvad de har på hjertet, føler jeg mig personligt lidt mindre alene, om hvad det nu kan være.

Jeg synes lidt at det er blevet et tabu at snakke om nedture, det er noget vi alle går igennem, men kun få taler højt om. Der var engang en der sagde til mig, at det var egoistisk ikke at dele ud af ens livserfaringer, og det er jo egentlig virkelig rigtigt, for hvis man kan hjælpe en eller flere, ved at dele ud af sine egne erfaringer, så er det vel det værd? Jeg kan starte med at fortælle noget, som jeg ikke har sagt højt endnu. Jeg droppede ud af det gymnasium jeg gik på for en månedstid siden. Det var en sindssygt svær beslutning, og bestemt ikke noget jeg gjorde med et smil på læben. Jeg følte det som et kæmpe nederlag, at jeg ikke kunne gennemføre min uddannelse. Jeg har nu fået tingene på afstand, og jeg kan da selvfølgelig godt se, at det bare ikke var tiden for mig lige nu. Jeg følte at jeg sakkede bagud i forhold til alle mine venner, ved at droppe ud. Men jeg har over den sidste månedstid lært, at bare fordi det var deres tid til det lige nu, betyder det ikke at det skal være min. Vi følger alle sammen vores egen "klokke" og det er ikke verdens undergang. Jeg ved at alt rigtigt kommer når det er den rigtige tid for mig.

Grunden til at jeg er rejst, er fordi jeg har haft brug for at trække stikket. Jeg havde brug for at komme væk og trække vejret, så jeg kan starte på en frisk når jeg kommer hjem igen. Jeg er super taknenmlig for, at jeg har muligheden for at rejse, denne gang til Thailand, når jeg har brug for at trække stikket og få et "break", men selvom man tager til Thailand, eller et helt andet sted i verden, fjerner problemerne sig jo ikke. Det dejlige ved at kunne rejse væk er, at man føler man får tingene lidt på afstand. Nogle ville nok sige at det ikke hjælper at flygte fra problemerne, hvilket også er helt rigitgt, men måske kender i det fra jer selv, det med bare at få det der "break", det kan altså gøre en helt sindssyg stor forskel.

So now you know.. Jeg er rejst fordi jeg følte, at jeg havde brug for at være mig selv, og slippe hverdagens stress og bekymringer i nogle uger.

Jeg håber i fik svar på jeres spørgsmål, og jeg håber også at i fik øjnene lidt op for, at bare fordi alt ser “perfekt” ud udefra, behøver det bestemt ikke at være det. Livet er som livet nu engang er, der findes ingen hurtige nemme løsninger til noget, kun midlertidige løsninger. Vi dealer alle med forskellige ting her og der, og sådan er det bare. Hellere snakke om det, i stedet for at lade som om der aldrig sker noget dårligt, for det gør der, og hver og en der læser med her, er også godt klar over det.

Jeg håber i vil tage godt imod dette indlæg, og hvis i har yderligere spørgsmål eller måske har stået med de samme tanker som mig, vil jeg med glæde snakke med jer om det. I kan altid kontakte mig på - Direct/Emilia Devina. :-)

xx Emilia Devina

Likes

Comments

Hey Loves.

#08

I går postede jeg desværre ikke noget, da det eneste jeg lavede var, at få en massage kl 21:00. Jeg vågnede da klokken var 13:30, så meget af dagen havde jeg bare brugt på at sove, ved virkelig ikke hvad der sker, men lever stadig lidt efter dansk tid DESVÆRRE..

#09

I dag kastede jeg mig ud i, at tage på tur alene.. Lidt crazy, men sjovt at opleve. Jeg havde booket en halvdagstur ud på floden i Bangkok. Turen startede ud med, at jeg blev hentet af en minibus, som kørte mig ned til floden. Derefter skulle jeg på en slags “kanalrundfart”, den varede i en times tid. Vi fik set meget af Bangkok fra floden af, og spottede også lige en lille krokodille eller 2 haha.

Da kanalrundfarten var ved at være slut, mødte vi lige de sødeste 2 damer. De sad i hver deres båd, og solgte alt fra øl til små Buddha figurer.
Jeg var faktisk lidt overrasket over hvor godt det solgte, det var nu også ekstremt billigt, men ja - sjov oplevelse hehe.

Efter kanalrundfarten, blev vi smidt på endnu en båd, men denne gang var det en lidt større båd, med en frugt buffet. Jeg er fan af alt der har buffet, så det var jo super godt.
Jeg havde troet det ville være lidt ensomt, at tage på sådan en tur alene, men jeg nød de faktisk, og fik set en masse.

Jeg håber i har haft en dejlig onsdag.. Tiden flyver afsted her i Bangkok, vender snart næsen hjemad.. hjem til kolde og grå DK.... øv.

Nyder de sidste dage med sol!

xx Emilia Devina

Likes

Comments

Hey Loves.

I dag har været en ultimativ “ligge på solstolen” dag. Jeg fik jo intet sol i går, da jeg desværre lå syg, men i morges havde jeg det meget bedre, hvilket var skønt.
Jeg vågnede forholdsvist tidligt, så jeg skyndte mig at pakke en taske, med hvad jeg ville have med til poolen, og så var det ellers afsted.
Eftersom jeg er vågnet ret sent de andre dage, gik det først op for mig i dag, at der ved den pool vi bor ved, først er sol kl 11:30 ca. Pga bygningerne skygger...argh... lidt nederen, men jeg finder altid på løsninger, så jeg gik da selvfølgelig over på hotellet CHATRIUM, som vi har boet på 2 gange før. Det ligger 5 minutter fra hvor jeg bor. Jeg sneg mig ind gennem lobbyen, og op på 4 sal hvor deres pool ligger. Må indrømme, at jeg var lidt nervøs for at blive spurgt om værelsesnummer, men alt var fint og jeg havde en skøn formiddag der.

Jeg gik tilbage til lejligheden ved en 14:30 tiden, fik noget frokost og hentede min kusine Tia kl. 15:30.

Det er faktisk alt jeg har lavet i dag. Det er helligdag i Thailand i morgen, da det er Kongens fødselsdag. Så tænker jeg skal hygge lidt med min onkel og de andre.. måske snige mig ind på CHATRIUM igen - who knows hehe.

Jeg håber jeres Mandag ikke har været alt for slem, jeg kan ikke klage, i dag har været en af de bedre Mandage;-)

xx Emilia Devina

Likes

Comments

Hey Loves

I dag har jeg ligget lidt halv syg.. åh.. Ikke fedt. Jeg vågnede kl 07 og havde hedeslag, så jeg skruede helt op for vores aircondition, så vågnede jeg 20 minutter efter og hundefrøs; så jeg slukkede den igen. Det næste der skete var, at jeg vågnede, kiggede på min mobil og så var klokken 13:30.. Jeg havde en slem hovedpine og følte mig egentlig bare utilpas...

Så hele dagen i dag, har jeg bare passet godt på mig selv. Lige ved siden af hvor jeg bor, er der en salon som laver hår og negle, så jeg gik derned og fik vasket mit hår og lavet nogle fine negle, hvilket var super dejligt. Udover det har jeg set de første 3 afsnit af Tinkas juleeventyr, som jo er julekalenderen på TV2 i år, hehe - er jeg den eneste?

Her til aften besluttede jeg mig så for, at gå ned til Starbucks og købe et eller andet koldt, så det gjorde jeg. Det er egentlig alt jeg har lavet i dag guys...

Jeg håber jeg har det godt igen i morgen... vil prøve at få sovet lidt.

Håber i har haft en dejlig søndag!

xx Emilia Devina

Likes

Comments