Header

Jag är snart 22 år och född i Helsingborg - Sverige med ett stort intresse för konst, kultur och fotografi. Är just nu inne i en "på-väg-att-bli-vuxen-period" och försöker hitta varenda ledig tid till att leva ut min dröm som fotograf, ha kul och få upptäcka nya platser på vår jord, samt hitta vem jag själv är och vad f*n jag vill bli.

Sedan jag var 12 år har jag på ett eller annat sätt bloggat eller haft en egen hemsida där jag delat med mig av mitt kanske inte så märkvärdiga tonårsliv med halvkassa bilder från mobiltelefonen. I gymnasiet började jag fota mer och hittade verkligen mig själv och mitt uttryck på det viset. Det blev ett sätt för mig kunna vara kreativ och prova mig fram.
​Bakom kameran är jag självsäker, modig och vågar misslyckas. Blir det inte bra är det bara att radera bilden och prova igen. 

Nu gör jag ett nytt försök och tänkte därför dela med mig mer av mina bilder. Både från min iPhone och kamera. Jag lever efter ett motto som lyder "den kameran du har med dig är den bästa kameran"... mer eller mindre, har du bara mobilen med dig så är det bättre än inget. Just nu använder jag mig även av en Fujifilm x30 kamera som är en kompaktkamera. Bra storlek så att man kan ha med sig den överallt utan att få ryggskott. Den har roliga finesser och inställningar. En blandning mellan en digital och systemkamera helt enkelt. 

Det jag vill visa här är att det kreativa kommer inifrån och inte från vilken utrustning du använder dig av eller hur mycket pengar du har lagt ner på den. 

...

Jag kommer publicera mer bilder än text på denna hemsidan, men har ni några frågor kring utrustning, redigering eller liknande så är det bara att kommentera. Detta är ju ett ämne jag brinner för så jag svarar gärna ingående och i detalj. Ju fler att dela intresset med ju roligare. Inga frågor är dumma.

Ha de fint
...​


Likes

Comments

Likes

Comments

@emiliacharlin