Nu har jag efter ett långt tag fått fixat klart min blogg. La manken till det idag när jag slutar så tidigt från skolan.

Nya bloggen: Nouw.com/emiliacederbergs

Ni som vill fortsätta följa mig kan va aktiva där, här kommer jag inte synas nå mer

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kommer inte uppdatera så mycket här framöver för min blogg har fuckat med mig och har gjort det sen jag startade efter min paus, så jag ska starta en ny. Vet dock inte hur man raderar bloggar på Nouw men jag ska skapa ett nytt konto och allt. Kommer länka och skriva mer om den andra bloggen, vart ni hittar den, vad kmr finnas på den osv osv. Skapar den kanske ikväll, där km iallafall resultatet på helgens tävling upp. Kan säga att det var en av de bästa tävlingarna jag tävlar med Bizzy så bra det gick. Men jag kommer iallafall tillbaka med ett inlägg senare om den andra bloggen, Ses där!

Likes

Comments

Laddar upp inför imorgon med lite nybakat gott!

Likes

Comments

Idag var det en kort skoldag med bara två lektioner. Efter kl 12.30 när vi slutat åkte jag med en klasskompis hem helt spontant. Vi hade as kul och skrattade tills vi tappat rösten. Ja vad för weed har vi fått i oss?

Nu ligger jag i sängen, har precis spelat piano men tog en paus för att uppdatera bloggen. Ska fortsätta spela lite efter, sen är det mat.

Pannkakor ska vi äta. Älskar pannkakor, men äter det dock inte alls ofta eftersom min syster rent ut sagt HATAR pannkakor. Så jag och pappa passar på att äta det när hon inte är hemma, för vi två älskar det. Det är lätt att laga också!

Efter vi ätit ska vi till stallet, kanske blir nån bild/film senare ikväll i någon uppdatering. Men det beror på vad jag hinner med och om det ens blir nån bild.
Tänkte iallafall, som det står på veckoplaneringen, förbereda inför hoppträning imorgon. Ska rids lite lösgörande och formande. Start och stopp övningar så hon får fokus och lyssnar på mig.

Hoppas ni haft en super bra dag, det har jag hittills. Så får vi ju se hur ridpasset går om det kanske förstör min kväll, eller gör den bättre? ;)

Likes

Comments

Måndag: Min syster var snäll och red Bizzy för hon skulle få lite lungt.

Tisdag: Vilodag så jag kan plugga, och hon behöver den.

Onsdag: Mjukgör inför hoppträning.

Torsdag: Hoppträning.

Fredag: Lite vanlig dressyr, inget speciellt. Lite skänkelvikningar, start stopp övningar osv.

Lördag: Trimmar och mjukgör i för tävling.

Söndag: Hopptävling (Km) på Ljungskile ridklubb i 80 cm.

Likes

Comments

Träningen idag gick jätte bra! Vi hoppade flera banor på olika höjder, från 50 till 90. Hon lyssnade bra och hoppade bra, hon var verkligen jätte fin idag!!

Det är så j*vla kul att rida med en kompis, det måste göras om! Jag rider ju oftast själv eller med någon annan i stallet, men att bestämma plats, tid, dag att hoppträna tillsammans på.. Det är de bästa!

Som sagt hoppade hon otroligt fint och var världens duktigaste, även om det blev vissa stopp och en avramling. De stopp som blev var för de mesta för jag slarvade lite med vägen och kom snett, och avramlingen var för hindret var högt och jag lät Bizzy släppa sin energi framåt instället för att samla den.

Det blev ganska många videor från idag så när jag har tid kommer jag klippa ihop lite videor och fixa å ändra, så kommer det ut en video senare i veckan.

Likes

Comments

Imorse tog jag en springtur med min mamma och min syster, måste få kondition för att klara långa hopp banor utan att flåsa så som jag gör ibland, haha! Måste få starkare muskler också.

Just nu sitter jag i Ellös hos min Gammel Mormor. Vi fikar, och snart ska jag ut en stund med min syster. På vägen till Ellös tog vi svängen in på Torp och köpte lite godis, mest choklad ofc.
Efter detta besök ska jag till mina kusiner, sen till min mormor. Det brukar bli väldigt många besök när vi väl är här. Detta är ju mammas hemort.

Imorgon ska jag och min kompis oops tillsammans. Hon har nämligen köpt en ny häst också så det ska bli väldigt kul att se hur den beteer sig! Iallafall så tar vi transporten till ett stall vi har hyrt, där ska vi hoppträna. Vi har faktiskt aldrig ridit tillsammans eftersom vi inte står i samma stall, så det ska bli jätte kul. Är jätte taggad!!

Hoppas ni haft en bra dag! Det har jag, för min är full med äventyr. 😄

Likes

Comments

Idag blev det 2 mysiga utepass med 2 mysiga ponnysar.

Eftersom Bizzy gick hårt igår så skrittade jag bara ut henne idag, barbacka. Det var sååå mysigt, och det tyckte hon var jätte kul!

Efter det hjälpte jag till att rida en B-ponny i stallet, för ägeren var sjuk. Super söt. Red även den barbacka eftersom sadeln för för liten för mig, haha!

Hoppas ni haft en super bra dag, det har jag tack!

Likes

Comments

Gårdagens Pay 'n' jump gick väll sådär... Det var årets första "tävling" så det är inte konstigt.

Första klassen i 70 cm gick väldigt bra tills det sista hindret där det blev 2 stopp med 1 avramling. Men hon var otroligt pigg så är någorlunda nöjd med den klassen om man bortser från avramlingen då.

Andra klassen i 90 cm gick inte så bra, det var flera stopp eftersom Bizzy var otroligt stressad den dagen, och även några nedslag. Inte så nöjd med den klassen, men bättre lycka nästa gång!

Likes

Comments