Nu blir de svart hår för mig igen.
Mitt hår har gått igenom allt denna sommaren, blekning efter blekning tills jag färgade det brunt igen.
Men nu blir det svart igen, tycker inte att brunt är fint på mig, antingen måste ja ha blont blont typ vitt, eller så måste ja ha helsvart passar inte i dom mittemellan färgerna känner jag själv haha.
Klippte mig rätt kort igår med :( men det behövdes verkligen nu kände jag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 237 Readers

Likes

Comments

Hej allihopa! har haft lite fullt upp i helgen känner jag. Men nu är det äntligen lov.
I fredags åkte jag hem till Linnea och fixade mig för att sedan dra ut till Grands nattklubb, vi fixade oss 4 tjejer och sedan drack vi lite innan vi drog ut, när vi väl kom dit ungefär tjugo över nio så var det inte någon där det hade inte ens öppnat, så vi satte oss och väntade, och så öppnade det 10, så vi var nästan först in och så väntade vi på alla, men det kom bara äldre människor i 40-50 års ålder på en 18+ haha... så vi gick till Xoy istället där vi visste att det också va 18, där hade hela Borås samlats ungefär så det va ju inte konstigt att ingen var på Grand.. haha hemskt, hade gratis inträde till grand så det var därför jag tänkte att vi drog dit och om de blev tråkigt där så tänkte vi Xoy liksom, men kvällen slutade bra på Xoy iallafall och vi hade jätte roligt tillslut.
Idag ska jag till stan och köpa present till min mamma som fyller år imorgon, och imorgon är intervjun på Ica!!!! :D

  • 216 Readers

Likes

Comments

Hej, idag har jag bara varig hemma hela dagen, fick alla lektioner inställda precis när jag skulle till skolan så då slapp jag att gå ut i regnet iallafall! :D nu sitter jag och pluggar lite på teori till körkortet och det går faktsikt bra.
Dom ringde även från Ica idag och sa att dom hade fått min ansökan, så jag ska på intervju på måndag, är taggad!! Börja jobba påriktigt vid sidan om skolan är perfekt för mig nu eftersom jag inte har så mycket i skolan så håller tummarna på att ja får de! :D

  • 239 Readers

Likes

Comments

Hej!
Ja har börjat köra WO metoden i mitt hår alltså (water only).
Jag har gjort detta i två veckor ungefär och jag har faktiskt inte haft så flottigt hår som ja trodde att ja skulle få, det har varit lite flottigt såklart, men det har inte sett så ut, så jag är redan nöjdare med mitt hår.
Jag har väldigt frissigt och vågigt hår naturligt, men efter att jag börjat med denna metoden så har mitt hår blivit mycket plattare, det är inte lika frissigt och
det är mycket mjukare.

•Det tar ungefär 6 veckor för håret att återställa sig helt, och för vissa så är det jätte flottigt håret i dom veckorna och för vissa så är det inte lika besvärligt

•när du gör denna metoden då så är de viktigt att man skiftar mellan kallt och varmt vatten när man duschar så att allt fett löses upp, även att man masserar hårbotten i duschen.

•Efter duschen så använder man en svinhårs borste för att borsta ut håret, jag har själv inte hunnit skaffa mig en sån än så just nu använder ja en vanlig kam, men man ska iallafall använda en sån och verkligen borsta igenom håret så att inte allt fett fastnar i hårbotten, kam eller vanlig borste hjälper inte helt.


Detta var en liten beskrivning om hur det går till, jag har själv inte hunnit se så mycket resultat än på mitt hår eftersom jag inte gjort denna metoden så länge, men jag kommer att göra ett nytt inlägg om detta om några veckor då jag kanske börjar se mer skillnad, jag tycker att denna metoden är kul och testa, jag trivdes inte med alla kemikalier jag la i mitt hår varje gång jag duschade.

Här har ni en bild på en svinhårs borste. Finns att köpa på olika ställen.

  • 286 Readers

Likes

Comments

Igår va jag och kollade på it med hicham, vi var nästan helt ensamma i bio salongen och vi båda höll på att flyga ur stolen flera gånger under filmen.
Den va läskig fast ändå bra, den va lite läskigare än va ja trodde, är inte speciellt rädd för clowner men den kanske startade en clown rädsla hmm..
Men jag ger den 7/10 faktiskt, den va bra gjord men man fick inte se slutet helt eftersom att detta bara va del 1 på filmen så ja gissar att det kommer en tvåa snart.

  • 298 Readers

Likes

Comments

Idag fick jag hem dessa produkter från morrocanoil! Där det blandannat var ett balsam och ett Shampoo, en hår olja och en mask till håret, så ett litet hår kit, man fick även med den snygga neseccären till dessa produkter, jätte gullig.

Produkterna innehåller inga sulfater eller alkohol och är därför väldigt skonsamma mot håret.

Om du har torrt hår som jag har, efter alla mina blekingar och färgningar så är produkten utmärkt för att göra håret vackert igen.

Oljan skyddar även mot värme och solen och tar bort frisset i håret.

Jag skulle verkligen rekommendera deras produkter.
Har inte testat balsamet eller Shampoot pågrund av att jag inte längre använder något av de, så dom kan jag inte säga så mycket om. Men mer om det kan jag ta i ett annat inlägg.

  • 295 Readers

Likes

Comments