Nu är jag i Stockholm för att kolla mello och shoppa.
Vi tog tåget jätte tidigt imorse och va här klockan 3 ungefär, kan säga att vi sprang till shoppingen direkt haha. Imorgon klockan sex så ska vi till mello på finalen och är taggad haha tycker det är mysigt faktsikt med sånna grejer, speciellt när man går med familjen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 550 Readers

Likes

Comments

Jag har nu i 2 veckor och i 3 veckor till haft praktik.
Jag praktiserar på Heléns beauty center här i Borås och jag trivs jätte bra.
Jag fick praktik tillsammans med min bästa vän också och då kan det ju knappats bli bättre, har varit på salongen några gånger innan och praktiserat och älskar personalen och min handledare, jag och Linnea får göra mycket grejer på varandra, fixa hår, naglar, och massa sådant, sen så städar vi lite emellanåt och diskar, jag går 6 timmar varje dag och har lärt mig sjukt mycket på dom här veckorna. Har även hjälpt till att tvätta håret på kunder som kommit in, suttit i receptionen och svarat i telefon även tagit emot kunder, eftersom att kundbemötande är så viktigt nu ute på praktiken.

  • 574 Readers

Likes

Comments

Jag var för en vecka sedan och tatuerade mig, i texten står det, "when you say true Love, i say family" och står lite för att man inte ska ta familjen förgivet, mina föräldrar skiljde sig för ett år sedan ungefär och allt kan ändras så himla snabbt, så den betyder väldigt mycket för mig, och det var därför jag ville sätta den på min arm här.

  • 529 Readers

Likes

Comments