Hej allihopa, det har tyvärr varit lite tekniska fel på min blogg och säkert på många andras, jag har därför inte kunnat blogga på hela helgen.
Men nu är jag tillbaka och kör på som vanligt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 775 Readers

Likes

Comments

Köpte idag ett nytt bronzer ifrån the balm, detta är helt klart mitt favorit bronzer, mitt gamla är väldigt äckligt nu och kände att det var dags att köpa nytt, det kostar 199:-

Likes

Comments

Idag hade vi Hudvårdslektion och jag fick en skön behandling, jag har väldigt känslig hy så jag fick lite utslag men annars så var det jätte skönt, bästa lektionerna på veckan, man känner sig så avslappnad hela dagen!

  • 772 Readers

Likes

Comments

  • 779 Readers

Likes

Comments

Nu har jag slutat skolan, vi började 8 och slutade 11 ungefär, det är så mina måndagar brukar se ut och det är så himla skönt, vi hade bara lite genom gång om vad vi ska göra i smink och sånt nu.

jag sprang iallafall in på ginatricot efteråt en snabbis och köpte denna tröjan, har velat ha den ett bra tag nu, älskar dessa polo tröjorna, har även en helt vanligt svart. Denna har silver detaljer hela vägen ner på armarna.

  • 527 Readers

Likes

Comments

Då var det snart dags att flytta igen, denna gången flyttar mamma till trandared till ett radhus.
Är taggad faktsikt men kommer även att sakna denna lägenheten, det är nära till allting och bra med bussar och sånt, men jag tror att jag kommer trivas fett bra uppe på trandared också.
Vi flyttar 10 februari och därför sitter jag nu och plockar ner dom sista sakerna i mitt rum, tänker att jag gör en roomtour i det nya rummet sen, ska köpa mycket ny inredning och göra jättefint i mitt rum där, så när det är helt klart så tänker jag att jag gör en room tour, antingen video eller bara bilder.

  • 504 Readers

Likes

Comments

  • 505 Readers

Likes

Comments

Shape of you - ed sheeran
Yasin byn - lallish
Fayde - nobody
Ahmed shawki & pitbull - habibi I Love you

Jag lyssnar på PlayTube eftersom att dom har alla låtar där, har haft Spotify men vill kunna ha alla låtar!

  • 361 Readers

Likes

Comments

Nu har jag tagit helg, hade bara en lektion idag som var matte, kändes väldigt jobbigt att gå upp imorse.
Nu sitter jag och äter tillsammans med Emilia på viskan, tog deras kyckling sallad som är super god. Älskar viskans mat!

Ikväll tror jag att jag ska träffa hicham och kanske dra en sleepover, annars kanske träffa några kompisar och ha lite mysigt, ingen aning än, det är oklart hur kvällen blir.
Håller på och bli sjuk också så jag vet inte riktigt hur jag ska göra än, är jätte förkyld eftersom att det är minus grader i mitt rum på natten tyvärr så får se hur jag känner mig helt enkelt.

  • 400 Readers

Likes

Comments

Nu så har vi börjat med hudvård i skolan, igår var första lektionen och då hade vi lite genomgång på vad vi kommer att göra i kursen och lite information, vi fick även se salen vi ska vara och arbeta i.
Så idag fick vi sätta igång med att plocka bryn, har gjort detta innan på Heléns beauty center som jag jobbade ett tag på förut, men det var såklart jätte kul att få göra det nu också, tycker att det är rätt lätt egentligen, man ska ju bara städa upp lite runt omkring brynet.
vi ska börja färga bryn och fransar snart också vilket jag tycker är jätte kul, älskar att hålla på med färger och hade även tyckt att det hade varit roligt att få lära sig färga hår men en sådan kurs kanske man kan lägga till i efterhand om man skulle vilja det.
Men vi ska även lära oss olika ansikts behandlingar och vaxa tror jag också kanske, även massage men är osäker på om vi ska lära oss det, men jag ser fram emot denna kursen jätte mycket, tycker att det är så mysigt att ha sånna dagar i den kursen, alla är så avslappnade och man kommer antagligen göra väldigt sköna behandlingar på varandra, sånt är ju något av de bästa som finns.

  • 339 Readers

Likes

Comments