Så fräscht på aroma spa som jag just nu praktiserar på, min första dag var idag och det var faktiskt väldigt roligt! De va inte så mycket och göra just idag men fick fixa lite och ta lite fina bilder samtidigt haha! Ska vara där i 5 veckor så kom in och spaa lite!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 251 Readers

Likes

Comments

Likes

Comments

  • 297 Readers

Likes

Comments

  • 309 Readers

Likes

Comments

Nu har jag gått och skaffat mig en ricin olja som ska göra så att håret växer snabbare, jag har velat ha längre hår så länge men det känns som att det inte växer, så jag vill testa detta och se om de hjälper. Nu får ni lite info om användning.

1. Applicera oljan i hårbotten så att det täcker över allt, inte för mycket dock. massera sedan in de lugnt och låt sitta en stund, eller sov med det.

2. Använd ungefär 2-3 gånger i veckan, en flaska räcker i ungefär en månad, beroende på hur mycket du använder den.

3. Duscha ur och schamponera håret två gånger, för att få ur all olja ur håret.

4. Ricin olja köper man på apoteket, man får fråga i kassan eftersom att det inte finns ute i affären, oftast iallafall, glöm inte att ta med legitimation!!

Jag kommer att visa före och efter bilder när jag ser ifall mitt hår har växt mycket. Så efter en månad ungefär.

  • 327 Readers

Likes

Comments

Likes

Comments

Mina nya klackar från skopunkten, älskar dom, jag är ju redan väldigt lång så jag vill inte ha jätte hög klack haha, så dessa var perfekta, dom kostade 499:- och dom blir perfekta att ha nu på nyår

  • 395 Readers

Likes

Comments

En ariana grande Perfym som jag har velat ha jätte länge, hade inte önskat mig den men mamma vet vad man vill ha ändå haha!

Tre stycken paletter från smashbox, några ögonskuggor och några highlighters, sååå fina!

Sen fick jag 4 stycken olika ansiktsmasker i denna! Roligt att testa lite olika, älskar ansiktsmasker.

Ett par örhängen ifrån snö of sweden, som är helt i min Stil, älskar den typen av örhängen så dom kommer jag använda mycket nu!

Ett litet kit med tre nagellack, ett topcoat och två vanliga nagellack, älskar topcoatet det torkar så snabbt. Så jag rekommenderar verkligen, även nagellacken dom är så fina hms egna.

Två annanaser som jag vann på julklappsspelet, haha älskar annanaser så jag krigade verkligen för dom!

Ett kit från the body shop med en body butter, en hand kräm och en dusch tvål! Jätte bra och ha.

Vinglas som jag faktiskt tog på julklappspelet, jag har börjat samla till att flytta hemifrån nu, inte för att ja kommer flytta än, men de är roligt att ha lite grejer tills man flyttar sen!

En sånhär jätte mysig tröja ifrån ginatricot som jag fick av min syster, lenaste och mjukaste tröjan som finns!

En morgonrock från kappahl, som är helt underbar nu på vintern, älskar att gå runt i morgonrock, brukar sova i den också ibland, bästa som finns!

Fick även lite presentkort och pengar och så bla , på bio, Gina, knalleland och lite andra affärer, sen en massa godis från julklappspel. Men jag är jätte tacksam över allt jag fått, och även gett till andra som dom blev jätte glada för.

  • 472 Readers

Likes

Comments

Fick hem detta kitet med tandblekning från hi smile! Jag vet inte riktigt hur man ska göra än men jag ska läsa på lite och testa ikväll kanske.
Har hört mycket bra om dom här så tänkte att de kan va kul att testa. Jag köpte mjn för 300, köpte från en person som sålde sånna så vet inte riktigt vad dom kostar egentligen. Men självklart ska ni få en före och efter bild!

  • 529 Readers

Likes

Comments