Contains affiliate links

1 / 2 /3

7 /8 /9

En tradition jag har är att jag alltid köper mig ett set underkläder till alla hjärtans dag. vet inte egentligen riktigt varför det blivit så men har bara blivit en tradition för at skämma bort mig själv. Har samlat ihop några i olika prisklasser, så det kvittar vilken budget man har man kan ändå skämma bort sig själv lite.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Chokers har ju varit en trend ett tag nu, personligen har jag inte riktigt tyckt om den tills på senare tid då sammets och framför allt diamant chockers blivit populär. Dess har sett på bland annat Kim Kardashian ,Kendall Jenner och Ariana Grande. En diamant chocker är det perfekta sättet om man vill klä upp en outfit till fest. Jag tycker dessa kan vara svåra att hitta så har letat upp några fina. River Island var det med flest diamond chockers så kolla deras hemsida!

1. Här // 2. Här // 3. Här

1. Här // 2. Här // 3. här

1. här // 2. här // 3. här

Även ovan är en av mina favorit youtubers just nu, hon gör massor av DIYs och ovan visar hon hur man kan göra en egen diamant chocker för nästan inga pengar alls. Så tips att kolla hennes kanal!

Likes

Comments

​Med koden SW20 ​får ni 20% rabatt på hela sortimentet förutom rea varor. Koden gäller till den sista September. Ovan har jag valt ut några favoriter från hemsidan och den första klänningen och de svarta byxorna är jag kär i. Även kjolen skulle sitta fint i garderoben, den känns perfekt till våren och sommaren. 

Passa på att shoppa till ett super bra pris! 

Likes

Comments

​Keps - Macys // Jeans - h&m // tröja - Second female 

Sedan jag kom hem från Usa har jag ändrat stil lite. Detta är nu min nya stil som är lite coolare antar jag att man skulle säga. Älskar förresten min nya skinnkeps som jag fyndade på macks för 9 dollar, hur bra pris??

Likes

Comments

Imorgon är första dagen jag kommer ringa in och säga att jag inte kan  jobba. Det är inget jobb som är bestämt att jag ska jobba i ett par timmar om dagen utan det bestäms arbetstider när det behövs hjälp där. Jag jobbar från tidig morgon till sen kväll utan paus och får sämst betalt. Men jag gör det för jag kan inte svika någon.

Visst hade jag kunnat säga nej då och då och be om mer betalt men när det är personer jag bryr mig om kan jag inte det. Jag kan inte svika någon som räknar med mig. Även om det innebär att jag arbetar och arbetar men knappt får något tillbaka. Och det är så med allt. Detta gör också att jag tar på mig för mycket och en dag faller allt och jag orkar inte mer .Efter att ha lagt om allt i mitt schema för att kunna hjälpa en annan person när jag egentligen inte har tid. Att springa mellan olika saker och sitta upp sent på nätterna för att det är enda sättet att hinna med allt. När det sen är tvärtom, att jag behöver hjälp så har jag inte hjärta till att fråga efter den. Jag har inte hjärta till att fråga hon som gör mina fransar att fylla på dem en sista gång innan jag åker iväg flera veckor så att jag slipper lägga ut massor med pengar på det när jag i utbyte passar hennes hund. Jag känner mest att jag precis varit där och  fyllt på dem vilket gör att jag tar av hennes tid. Men samtidigt ställer jag alltid upp om hunden behöver hämtas tidigare eller stanna en dag längre. Jag gick till och med och tog ut den varje rast under en skolvecka och missade lunchen. Och ändå har jag svårt att fråga efter en tjänst.

Att hinna med att hjälpa alla andra men glömmer bort att hjälpa mig själv. Därför kommer jag imorgon säga att jag inte kan jobba för att hinna med allt annat på min lista och framför allt. Mig själv. 

Likes

Comments

​Fick tillbaka matte nationella idag och var riktigt nervös för det är antagligen det sämsta provet jag gjort under hela detta läsåret. Fick 1 C poäng ifrån ett C vilket är störigt men ska se till att göra vår sista uppgift som är en revelans uppgift så bra som möjligt nu så att jag får mitt C. 

Så jag tänkte på det här med betyg. Jag blev besviken på mitt betyg medan det kom in andra som var överlyckliga över att de fick ett E. Jag är en person som har ganska bra betyg, har väl B i de flesta ämnena enligt vad lärarna sagt (Sen får vi se om det är det de sätter). Och då är det klart om jag blir missnöjd om jag får tillexempel ett E på ett prov eftersom jag har fått bra på de förra. Jag är också en sådan som tävlar mot alla och vill få bäst betyg och det är det som motiverar mig men man ska ändå aldrig skämmas över ett dålig betyg utan försöka göra bättre ifrån sig nästa gång. När vi diskuterar betygen berättar jag nu förtiden även om jag fått ett dåligt vilket jag inte kunde göra för något år sedan då jag skämdes så mycket över det. Jag tycker även att man bara ska jämföra med vad man fått innan och försöka tävla mot sig själv (även fast jag inte gör så hah). Men låt aldrig det ta över din fritid och ditt välmående. Det finns alltid saker man kan göra i efterhand om det är så att man gör ett dåligt prov, så kan man alltid göra om det om det är det som sänker betyget. Det finns de som också har svårt att lära sig och då är ett E jätte bra för dem. Så tävla mot er själv och vill ni inte berätta era betyg så gör inte det.


Likes

Comments

e"Juni kommer med längtan av att få mer tid för dig själv, kära Skorpion, och du drar gärna nedgå takten en stund. Flirtar får vänta, och medan du tar det lugnt ser du över dina ekonomiska förutsättningar, och låter tankarna vandra iväg i olika drömlandskap av resor, nya saker och nya prioriteringar. Det är mycket som handlar om budet för dig nu, och du håller hårt i plånboken hela månaden. Idéerna om vad som kommer under juli och augusti sätts före alla tillfälliga lockelser nu. En stor investering, lång resa som väntar eller annat stort ekonomiskt beslut eller utgift väntar, och det är inget som kan få dig att slösa nu. Om du har chans att snacka upp din lön bör du ta den i slutet av månaden. Och romantiken och sommarlyxen? Den gör sig påmind i under junis absoluta sista dagar, och vittnar om allt härligt som väntar. Junis mest romantiska dagar blir 6, 9, 17 & 26-30 juni.

Juli blir den månad då du börjar leva ut dina sommardrömmar, och många Skorpioner tar sig ut ur sin bubbla, börjar fiska runt efter nya upplevelser, hoppar på ett plan för att åka utomlands eller satsar allt på att få den ultimata sommaren. Vänner från långväga platser kommer och hälsar på, nya kontakter knyts och du är i ditt esse när det kommer till flirtandet. Om du inte kan resa långt i början av månaden så kan korta och intensiva resor i slutet av månaden bli minst lika härliga. Du kan i mitten av månaden också få nya besked vad gäller din framtid och kommande jobbsituation, och även om det krockar med de planer du har så finns det positiva nyheter här som du bör undersöka. Om det är något du verkligen vill ha så är det den här månaden du ser till att det blir ditt, speciellt om du väntat länge och tålmodigt på att få det. Julis mest romantiska dagar blir 1-8, 17-20 & 30 juli.

Augusti hinner knappt börja innan du har fokus på jobb och ekonomi igen, och du vet exakt hur du ska få någon att ge dig det du vill ha, när det kommer till framtid alltså. Du får goda besked från en ansökan, eller imponerar med målmedvetenhet på en chef, arbetsgivare eller lärare. Om du måste jobba eller plugga i början av månaden så lyckas du få saker gjorda på nolltid, med goda resultat. För Skorpioner som behöver bevisa vad de går för, för att deras ekonomiska plan ska vara vattentät, så har augusti flera chanser att erbjuda, speciellt under andra hälften av månaden. Men det finns mer än jobb och framtid att njuta av under sommarens sista månad, som också fortsätter att leverera göttigheter när det kommer till vänner, resor och romantiska äventyr. Framförallt njuter du av kvalitetstid med vännerna så fort du får chansen, men även mys med familj och eventuella flirtar dyker upp. Du mjölkar ut allt du kan från sommaren sista dagar, som blir magiska och drömmiga på alla sätt. Augustis mest romantiska dagar 5, 14, 18 & 22-29 augusti. "

Har aldrig trott på horoskop men har börjat läsa dem på sista tiden och insett hur mycket de faktiskt stämmer in. Allt från hur veckan sett ut eller personlighet. Denna beskrivs ungefär exakt hur min sommar kommer se ut. Jag kommer spara mycket i Juni för att sedan åka till USA i Juli. Åh, längtar så mycket. Vad tycker ni om horoskop och bruka ni läsa dem?Likes

Comments

Denna klänningen köpte mamma till mig från hm något år sedan och jag älskar den. Den ser väldigt vuxen ut på något sätt men är samtidigt fin.

Likes

Comments

Så igår var det morsdag i och jag fick alltså morsdag present. Fick det av hunden jag passar och ägaren sa att jag var som en extra mamma. Så gulligt haha, fast känns lite tidigt att få morsdag present som 17 åring haha.

Sen var det också igår 35(!!!) dagar tills jag åker till USA. Vissa dagar vill jag bara åka och andra har jag panik eftersom jag hat endast träffat en av familjerna i Cirka 1 timme en gång så jag känner dem inge och jag ska flyga i 14 timmar själv och byta plan på Island. Men det kommer gå bra vet jag men ändå får jag lite panik ibland.
Kommer dessutom bli så Mycket roligare att blogga därifrån.

Likes

Comments

Keps är något som blivit populärt på sista tiden igen. Det nya nu är att det ska vara skinn eller mocka keps viker är super snyggt. Ha det till någon söt blus topp för att göra det lite mer coolt. Vet att det finns på tex Åhlens, nelly.com eller zalando.com.

Vill särskilt ha nummer 1 och 3.

1. här // 2.här // 3. här // 4. här

​1. här // 2. här // 3. här //4.  här // 5. här // 6. här

Ovan ser ni outfits som jag gärna haft en av kepsarna till. En vit off shoulder blus med ett par coola skinnbyxor, Isabel marant skor eller klackskor och en svart skinnkeps för en coolare outfit. EN mer varm dag så hade jag gärna haft på mig en vit off shoulder klänning, beige mockasiner (Hur fult namn??) och en beige mocka keps. 


Likes

Comments