YES YES YES!!!!! Jag hittade pappas systemkamera igår!! Och jag tog bilder igår på kattungarna och dem blev faktist ganska fina. Sen så åt jag och min syster smält choklad och vindruvor vilket var asgott och jag tog några bilder på det.

Förut så skulle jag göra det här inlägget och lägga in bilderna på bloggen MEN såklart så kunde jag inte föra över bilderna på min systers dator för att det finns för många bilder på hennes dator. Varför skulle det liksom inte komma nåt i vägen för mig så det inte går att publicera bilderna från igår och på kattungarna! Så det blir inga bilder på kattungarna idag heller.                                                                                                                                                   

Men imorn tror jag att jag ska fixa min mobil om det går att fixa den haha :( Det var ett jävla tjat om den där mobilen haha.   

Jag har tänkt på en sak och ganska länge faktist, när jag är med folk så kan det komma upp att man pratar om nån och sen säger att man kanske inte gillar den osv. Ja men ni förstår att man pratar om den personen och att man inte gillar den osv. Och sen så blir det inte mer med det liksom. Men vissa människor är ganska jobbiga när det kommer till sånt här, det kanske bara är jag som uppfattar det såhär men dem säger att dem inte gillar den personen och dem säger många dåliga grejer om den personen. Och det har ju hänt mig hela tiden när jag går i skolan, iallafall varje år. Och nu när jag har gått i 7:an så har det ju hänt flera gånger att folk berättar om folk som dem inte tycker om osv, MEN sen så dagen efter så är dem med DEN PERSONEN SOM DEM HAR SNACKAT SKIT OM! Den personen dem har sagt att dem inte gillar och stör sig på så mycket. Jag bara förstår inte varför dem gör det! Det är liksom som ett dem personerna som säger det till mig säger det bara för att "verka cool"?! Att sitta och verkligen säga att dem inte gillar nån och verkligen detalj för detalj och sen vara med den personen dagen efter är ju ganska så drygt mot den personen.

Det har liksom hänt mig hur många gånger som helst! Visst jag kan också snacka skit om nån men jag går inte och är med personen direkt dagen efter liksom + jag sitter inte och tar upp detalj för detalj.

jag bara stör mig sååååå mycket på det så det är inte klokt!


Jaja hoppas att ni har det bra så hörs vi!                                                                            

Likes

Comments

Så igår så skaffade jag blogg och jag har inte åkt in till Telia för att fixa mobilen så det blir ingen bild idag heller.Men när jag har fixat mobilen så tänkte jag att jag kunde lägga in en bild på mig själv så att man vet vem jag är, haha det känns typ egoistiskt att skriva det? Sen så tänkte jag att jag kunde lägga in nån bild på kattungarna bara för att liksom.

Som jag skrev igår så vet jag inte när eller hur ofta jag ska uppdatera bloggen men idag kände jag verkligen att jag ville skriva nåt. Igår efter att jag la upp mitt första inlägg så kände jag efter typ en halvtimme att jag ville skriva igen? Och innan så har jag liksom inte pallat skriva mer efter första inlägget.

Men om man ska prata om rubriken så undrar jag verkligen vad ska man skriva om? Ska man skriva som om det är en dagbok eller ska man liksom bara sätta sig framför datorn, logga in på bloggen och bara skriva som jag gör nu? Eller ska man ta upp ett ämne och skriva om? Aja det blir som det blir, ibland kommer det bli nåt ämne att skriva om, nån annan gång kommer jag bara sätta mig framför datorn och skriva direkt från huvudet eller vad fan man ska säga😂 Esch skitsamma det blir som det blir haha.

Just nu så skriver jag på min systers dator vilket är en MacBook Air som jag älskar att skriva på osv. Men när jag ska resa och Cornelia inte ska med så vill hon ju ha sin dator och då kan jag inte uppdatera bloggen. Jag har en egen dator men den suger för det är en liten asdålig hp Crome book, jag kan ju skriva på den men jag gillar den inte som sagt men jag kommer ta med den på semstern tror jag haha. Men jag känner om jag inte tar med den kommer jag säkert ångra mig att jag inte tog med den och jag kommer vilja skriva nåt blogginlägg om hur dagen har varit osv.

Min pappa har en systemkamera som jag skulle kunna sno och ta bild på kattungarna så att det blir en riktigt bra bild på dem! Men jag har ett litet problem, jag hittar den inte :/ Men jag ska försöka att hitta den så att det kan bli bra bilder framöver, men vissa bilder kommer att komma från min mobil om det är nån bild som jag har där som jag känner att jag vill lägga upp här på bloggen. Men hittar jag inte den så har min syster också en systemkamera som jag säkert kan få låna!

Om det kommer upp nån bild på mig och kattungarna snart så kan det vara att jag lånar min systers mobil och för över dem bilderna så att det kan komma upp nån bild snart för bloggen ser inte så intressant ut nu och då kanske det inte kommer några läsare haha! sad life :/

Aja nu kommer jag inte på nåt mer att skriva men det kommer jag säkert göra sen som vanligt haha, men då får jag väll skriva om det i nästa inlägg.

Ni får ha det så bra så hörs vi!(haha jag skriver verkligen som att jag har några läsare haha in my dreams!)
Likes

Comments

Okej så nu har jag skaffat blogg, fattar typ ingenting och suger på detta så därför så är inte bloggen så fin men det kommer jag ju lära mig med tiden! Jag kan inte fixa några bilder från min mobil för att den är fucked up och jag måste åka till telia och fixa den. Men jag kanske ska presentera mig haha. Jag heter Emilia Andersson och är 14 år (så jag är alltså född 2003) Jag bor i en liten stad som heter Nyköping och har bott här ända sen jag föddes. Jag är inte som andra "vanliga" tjejer som typ gillar hästar osv utan jag är en sån som älskar motorsport😍, det är verkligen det bästa som finns! efter familjen såklart ;)

Jag har en storasyster som är 18 år och en mamma och en pappa. Sen har vi 8 katter, haha asså egentligen så har vi bara 3 men ena katten fick 5 små söta kattungar den 28/6-17 så det är därför vi har så många katter just nu. Men en katt är min av dem 3 katterna, och han heter Ozzy.

Jag har haft blogg innan men det har gått åt helvete med det, men jag vill verkligen ha en blogg och va aktiv på den för det verkar så kul! Men efter ett tag så går det inte så bra och jag glömmer att skriva och då blir det ju inte roligt om jag skriver en gång varannan månad typ. Men nu ska jag fan försöka att vara aktiv osv. Jag tänker att jag har inga speciella dagar att publicera inlägg här för då kommer det bli att jag glömmer som det har blivit på dem andra bloggarna jag har haft haha. Så jag kommer publicera då o då när jag känner att jag har nått att säga.

Ha det så bra så hörs vi!

Likes

Comments