Det har varit en stressig vecka med provläsning, sju prov på 6 dagar. Hade finska prov i morse och hann med gym efter det. För tillfället äter jag en kebab panini till lunch.

Såklart var jag och E och påskade på påsk lördagen och ut på äventyr i Lankka skogen dagen före.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Var en tid sen jag senast bloggat men har verkligen inte haft tid. Har somnat tidigt alla dagar, haft mycke läxor och träningar och sånt. Men har hänt några saker sen dess.
Förra lördagen var ja extremt glad då jag fick vara med i herrvolleyboll turnering, som gick förvånansvärt bra. Har nu gått vidare med min plan att byta gymnasium, så mamma hjälper även mig att söka nu. Samma lördag på kvällen hade vi fin middag med förrät, varmrätt och efterrätt.

Laxtartar till förrätt!
Har också varit barnvakt åt min halvsyster som verkligen är ur gullig, med undantag då hon river mig i håret, kastar dynor och hoppar på mig...

Älskar henne lite extra mycket idag, hon är nog det bästa som hänt mig i hela mitt liv ❤❤
Idag blev det gym med E och senare träff med E, N, W och E, braa så ❤

Likes

Comments

På fredagen började dagen extremt bra, de finaste flickorna var hos mig och vi fixade ihop brunch!
Idag har jag lagat läxor, sytt E:s byxor som tappade knappen och kollat prison break och om en stund bär det av på volleyboll, skönt!
Puss & Kram!

Likes

Comments

Var på kaffe ett hastigt varv med min syster och spontant bjöd mamma oss på bowling och mat, riktigt trevligt. I morgon kommer N & E hit men innan det borde jag få lite skolarbeten fixade, trots att det är sportlov.

Idag fick jag en spontan idé att åka på resa i slutet av sommaren med bästa E, men kom fram till att nästa år skulle det bli mycket bättre.

Har också funderat på att byta gymnasium till nästa höst isåfall, men har ännu ingen aning om vart det skulle bli. Jag skulle vilja börja spela volleyboll aktivare och faktist börja satsa på det, vilket inte går att göra här i min lilla stad, eftersom det inte finns något lag man skulle kunna börja i. 

Det är endast en sak som får mej att undra om det är värt det och det är såklart min underbara familj och mina älskade vänner. Jag tror verkligen inte jag skulle klara mej utan min familj. Känns redan ledsamt om Mamma & T någongång skall bort en vecka, men man får se. Vännerna skulle till en början vara väldigt svårt men man skulle vänja sig att prata med dom via telefon och träffa dem någongång nu och då.

Att börja träna volleyboll påriktigt skulle vara en dröm som kom i uppfyllelse. Nu spelar jag tre gånger i veckan, men två av dom gångerna är för slappa och den tredje är perfekt träning för mej. Men en ordentlig träning i veckan räcker helt enkelt inte och ensam är det ganska svårt att träna, eftersom man inte har utrymme hemma.

Ibland känner jag även att jag har för lite spänning i livet så skulle vara kul att göra lite ändringar i livet. Men som sagt inget är säkert, endast en spontan fundering!


Blev ett lite längre inlägg för engångsskull, men vi hörs säkert någon dag, bye!👋 til

Likes

Comments

På torsdagen blev det dejt med N, riktigt trevligt så. Igår blev det lan ända tills klockan 5 på morgonen, så idag blir det sängmys hela dagen.
Fick ju också sportlovs igår så känns ju skönt.
Hörs säkert under veckan ☺

Likes

Comments

Igår blev det filmkväll med E. Vi körde skoter vilket slutade helt bra fast det var halt som fän och hade snöat när vi skulle hem...

Outfit från någondag i veckan. Har varit upptagen och trött så har därför inte uppdaterat här på en tid! På fredag var det gym som gällde med E och träningsvärk hela dagen igår 😵 Tjao vi syns!

Likes

Comments

Har idag få hem en ny serie "Syke", som är på finska så att jag förhoppningsvis lät mig lite finska, för det skulle verkligen behövas. Var även två timmar på gym och tror inte det finns en enda muskel jag inte tränade, bra då!
Blev ett kort inlägg idag, för har inte så mycket nytt att berätta ☺

Likes

Comments

Idag vaknade jag och fick en idé om att laga en video före/ efter när jag städar mitt rum så jag gjorde det kommer länk längre neråt, kvaliteten är fortfarande inte så värst bra men... Igår gjorde jag typ inget var som sällskap till gymmet och var några timmar hos N. Senare kollade jag melodifestivalen, hade ingen favorit. Idag har dagen gått åt till att städa och redigera denna ena video, inte min starka sida. Jag bakade även en blåbär och jordgubbs paj på T:s beställning. Men nu kommer videon, no hate eftersom det är första videon jag har lagat.

Likes

Comments

Provveckan äntligen över, denna provvecka har nog hittills varit den jobbigaste. Har haft sex stycken prov det sista var fysik. Jag, E & E firade detta med kotipizza.
Senare efter matematik genom gången blev det Carl De Mumma på café då var även A med.

Efter det blev det lite skolshopping och även annat, E & A tyckte det var läge att pröva olika kläder vilket inte alltid blev då fint... och sista E joinade oss också 😊

A skulle pröva bootcut byxor... hon hade kanske inte riktigt benen för de byxorna 😂
Vi gick till en vanlig matbutik för att handla shampo mm. Där blev E väldigt trött så hon åkade omkring i köpvagnen...
I morgon ny period start och möjligtvis gym med E, roligt så. Hörs senare tjaao!

Likes

Comments