Denna terminen ska jag börja 7:an :)!
Alltså så ska jag bytta skola för den skolan jag gick på går bara förskoleklass till sexan så då får jag byta skola till där man går 7:an till 9:an sen får man bytta till gymnasiet mitt emot 7:an till 9:an.
Och nu när jag ska börja sjuan så kommer vi bli minst igen :(!
Och så får vi äta lunch redan vid klockan 11.00!!

På min förra skola så åt sexorna vid 12.10 så det
blir ju en timme och tio minuters skillnad.
Vilket kommer bli konstigt för att det var flera år sen man åt så tidigt!
Men vi måste äta så tidigt för att vi delar matsal med gymnasiet.
Men våra lunch raster är så långa och så ligger centrum inte långt bort. Så om vi vill kan vi gå till centrum och köpa pizza eller något annat om vi hellre vill det :).


Klassen!
Innan vi fick våra klasser så var alla taggade men ändån nervösa. Och den dagen vi fick listan på klasserna så blev dom flesta blev väl lite besvikna. Dom jag umgås mest med satte dom i olika klasser:(. Alla hamnade i olika klasser och det var typ bara en som hamnade med någon som dem trivs med. Men vi andra hamnade inte med någon som man trivs med! Så dom som bestämde klasserna lyckades verkligen med att splittra dom flesta! Vist vi har raster samtidigt och så men ändån. Man kanske inte kan jobba lika bra om man inte har någon i klassen som man kan va sig själv med och inte känner sig trygg. Klasserna på verkar ju inte bara hur man trivs utan också hur man arbetar man kanske inte kan jobba lika bra på lektionerna då! Och då kanske man inte lär sig lika mycket!Bra!
Jag ska gå i klass 7E.
Och jag älskar dom lärarna jag ska ha speciellt en av dom den personen ler alltid och är verkligen aldrig sur!!!! Men det finns mycket mer som är bra men tänkte avsluta nu.

Vill bara säga varför jag inte nämner namn eller andra speciella saker och att man ska pröva att gå i klassen några dagar innan man tar sitt beslut!

Hoppas ni har en super bra dag<33
Och att ni gillar inlägget.
Kommentera gärna vad jag kan göra bättre?!

Likes

Comments

Den 1 Augusti-6 Augusti så var jag på läger i Landskrona det var verkligen super kul!!
Den första dagen hände väl inte så jätte mycket mer en att vi fick reda på rumskompis och sen gick vi och packade upp och där efter så skulle vi ha vårt första sim pass på Citadelbadet 16.30-18.30 och sen efter det så gick vi tillbaka till hotellet och lämnade våra saker på rummet och sen klockan 19.00 så var det dags för middag! Efter middagen så hade vi fri tid till 22.00 för då behövde vi lägga oss för att vi skulle upp tidigt!
Nästa morgon klockan 6.00 så ringer mitt larm och då vaknar jag men inte min rumskompis hon sover som en stock:). Och jag somnar om och då går det ett alarm 6.06 som låter super högt så då vaknar båda med en gång! Och så gör vi oss i ordning och går ner till frukosten klockan 6.45.
När vi har ätit upp så går vi upp och borstar tänderna och hämtar våra simväskor och går ner och sätter oss i lobbyn och väntar på dom andra så att vi vet att alla är med och kan gå och då har vi sim pass 8.00-10.00.
Sen har vi fri tid till 12.00 för då är det lunch och sen efter lunch så hade vi någon aktivitet klockan 13.00 tror jag och då åkte vi till en strand och badade om jag inte har fel:). Efter en hel del badande så åkte vi tillbaka till Hotel Öresund och hade fri tid till klockan 16.00 för då tror jag att det var mellis innan det 3 sim passet klockan 16.30-18.30 och sen efter passet så var det upp och lämna sakerna och sen ner till matsalen och äta klockan 19.00 men efter middagen så var det ett möte i matsalen där vår ledare berättade vad som skulle hända på Torsdagen och sen så fick vi summercamp tröjor! Sen var det fri tid till klockan 22.00 alltså tills vi skulle gå och lägga oss! Och på fri tid så tog vi det mest lugnt!!!
Torsdagen:
Ja det är samma som den andra morgonen vaknar 6.00 äter 7.00 går till lobbyn 7.30 hoppar i och simmar 8.00-10.00 men efter detta pass så fick vi hoppa från trampolinerna/hopptornet och åka en ruschebanna! Min rumskompis och jag satt på kanten till bassängen och så var det som en liten kant undervattnet och vi skulle skjuta i från med händerna och Aah såklart så ska jag slå i min häl i den så min häl såg ut som att jag hade en kula innan för skinnet och så kändes det som jag klev på en kula när jag satte ner min häl :(! Och sen efter det fick jag halt springa tillbaka till hotellet för att det var rätt bråttom vi var rätt senna och sen så gick vi upp och lämnade sakerna sen ner till matsalen och skulle äta! Och så sa vi hejdå till vår tränare hon behövde åka hem några dagar tidigare! Och sen efter det så gick vi upp i ca 10 minuter och gjorde oss i ordning sen satte vi oss i lobbyn och väntade på dom andra! För att vi skulle till Landskronas Tropicarie jag tror i allafall det var Landskronas! Där det fanns massa olika djur och så det var inte det bästa men det var väl okej!! Man fick klappa en redig orm och Aså jag hatar ormar så jag nuddade den bara lite försiktigt och sen så drog jag undan super snabbt för jag hatar verkligen ormar!! Sen efter det så hade vår tränare åkt hem!:(
Sen så åkte vi hem och gjorde oss i ordning för nästa pass som bara var 45 minuter för att det börjar åska rätt mycket och det kan vara farligt i fall någon blixt skulle slå ner i vattnet!
Sen så gick vi hem och hade fri tid tills 19.00 för då var det middag och efter det ett lutet möte om fredagen!
Sen så fick vi byta rum för att vår ledare skulle bo med oss för att vår tränare åkte ju hem så då tyckte som att det var slöseri med pengar att hon Bode i ett eget stort rum! Och i det rummet vi bodde i innan det bed soffan var trasig så vi fick flytta från ena sidan av hotellet till andra sidan som var rätt jobbigt med alla grejer! Men vi flyttade till ett super mycket finare rum än innan!!!
Sen var det sent när vi hade packat upp allt så vi gick och la oss då!
Fredagen:
Sen så var det som vanligt ända tills efter lunch för då var det ett möte och så skulle vi mötas i vårat rum och så delade hon in oss i olika grupper vi fick med en bilar påse en skruv påse och lite jordgubbar att della på! Mesans vi skulle komma på en ny hejar ramsa. Och sen är alla var klara så skulle vi upp till vårt rum i gen och så skulle alla grupper framföra den låten/låtarna dom skrivit och sen efter det så röstade vi och det var den gruppen jag va med i den heja ramsan van men dock kan jag den inte!! Sen så var det att sova.
Lördagen:
Då är det också samma saker ända fram till lunch för efter lunch så skulle vi gå och handla lördags godis det fick bara kosta 35kr och mitt kostade fyra kronor mer än vad det fick med drickan jag ville ha men då sa min ledare om du bjuder på fyra bitar så gör det inget!;) så då sa jag att hon skulle ta fyra men hon tog bara en bit så det blev ju bonus för mig!!
Men jag och tre andra simkompisar hade bestämts att köpa en stor choklad kaka till en Anna sim kompis för att hon inte mådde så bra så vi bad dom andra att dom skulle gå lite före så att hon inte skulle märka något! Sen när vi kom tillbaka till hotellet så gick vi upp till hennes rum och gav den till henne så blev hon jätte glad och det gjorde oss jätte glada sen så gick vi bort tio oss och tog det lite lungt sen så var det ett pass 16.30-18.30 och sen upp lämna grejer ber äta middag möte efter. Sen fri tid och sen så somnade vi!
Söndag:
Sista dagen vi vaknade som vanligt gick ner åt frukost upp borsta tänderna ner till lobbyn och sen till citadelbadet 8.00-10.00 men detta pass var lite speciellt för vi hade en tränare från Landskronas sum sim grupp! Och då körde vi mycket frisims teknik!! Och så körde vi en av hans favoriter! Och då startade man på en tid sen så skulle man upp på pallen igen och göra då sen så blev det mindre tid man skulle simma på och mindre och mindre tills han sa ska vi pröva start 60 sekunder alltså en minut för det är bara du kvar nu och då sa jag ja för att det bara var jag kvar gjorde mig ännu mer peppad! Så jag fortsatte sen så skulle vi pröva 50 sekunder och då körde jag cirka 3 eller 4 stycken längder. Sen hade det gått 45 minuter och det var så länge man skulle köra det. En annan av mina sim kompisar körde i 40 minuter och han är en riktig kämpe!! Och bara så att ni vet så var det en 50 meters bassäng och inte en 25 meters bassäng! Sen så gick vi tillbaka och packade det sista sen satte vi oss i lobbyn och vänta på dom andra sen packade alla in sinna saker i dom bilarna dom skulle åka hem med. Men min familj åkte vidare till simmerishamn och kammpa 2 nätter till.

Hoppas ni tyckte om min lilla berättelse om min läger vecka!!

Likes

Comments