Header

COAT & JEANS: ASOS // BOOTS: COMMON PROJECTS

Likes

Comments

Första dagen i Paris och vi har hunnit med väldigt mycket! Vi har gått runt och fotat, kikat i butiker, eiffel tornet, fikat osv osv!
Just nu chillar vi på hotellet innan vi ska draoch käka middag. Malcom fyller även år idag så han har valt resturang och jag har ingen aning om vart vi ska men är riktigt hungring så det blir säkert gryymt!

Vädret är perfekt ca 20 grader, sol och moln. Skönt med varken för varmt eller kallt när man går runt på stan ;)

Likes

Comments

Hellloooo PARIS!

Imorgon drar vi till Paris i några dagar och det kommer självklart tas jävligt mycket bilder så ni kommer tröttna på alla mina uppdateringar på sociala medier hahha! Nejdå men det ska bli skitkul. Jag åker dit med Hampus, Alice och Malcom. Vi kommer dock precis missa Paris Fashion Week som är nu i veckan men sånt är livet ibland. Det skulle vara kul att dra dit under modeveckan och gå på lite visningar. Men det kommer fler gånger! Jag är iaf riktigt taggad och jag kommer även att försöka vlogga lite under resan. Jag har redan för någon vecka sedan börjat kolla på vart jag ska plåta och vad jag ska ta för bilder därborta och jag vet att Hampus är likadan hahah! Alice och Malcom kommer tröttna snabbt på oss...

Bildkälla: Google

Likes

Comments

Tjeeena!

Jag har under en lång tid nu tänkt på att starta en Youtube kanal men jag har aldrig riktigt haft tid. Men nu känner jag att det är dags och jag är så jäkla taggad! Jag har köpt allt jag behöver med micar, ny kamera, extra batterier, stativ osv osv osv. Jag är en verkligen en sån person som om jag ska ge mig in på något så satsar jag 100%. För mig har det aldrig handlat om att bli störst eller att bli känd (vilket jag verkligen inte är). Utan för mig handlar det mer om att göra sitt bästa och att alltid sträva efter att bli bättre och lära sig nya saker. Speciellt om man brinner för det man gör!

Tanken bakom min Youtube är att jag ska vlogga så att ni får följa med på min vardag. Jag har tänkt att kanske släppa 3 vidoeos i veckan eller något liknande. Eftersom att allt är nytt för mig med redigering osv så kommer det ta ett bra tag innan jag kommer in i det. Jag känner iallafall att det här ska bli skitkul, jag älskar att lära mig nya saker och ge mig på nya utaningar och jag hoppas att ni är lika taggade som jag.

Mer info om kanalen kommer inom kort :)

Ha det bäst!

Likes

Comments

Rock: Asos // T-Shirt: Nikolaj d'Etoiles // Jeans: Tiger of Sweden // Armband: Gucci // Klocka Triwa // Solbrillor: Chimi // Boots: Common Projects

Såhär kommer jag springa runt i höst!
En absolut favorit outfit. Att matcha båda mina favorit färger blir en oslagbar kombination.
Jag älskar verkligen kamelfärgen och i och med att den är så lättmachad så funkar det lika bra med t.ex ett par blåa jeans och en grå stickad tröja eller egentligen vad som helst. Dock tycker jag att när man matchar den med svart så blir det en helt annan känsla. Riktigt stilrent, enkelt och snyggt men samtidigt så ser det genomtänkt ut och man sticker ut i mängden.

Foto: @hampus

Likes

Comments

Tja!

Idag är det fullspäckat schema som vanligt, nu på förmiddagen ska jag fota outfits till kochi och hans sociala medier. Vi ska även spela in en kort samarbetsvideo för hans Instagram. Därefter måste jag få i mig något att käka och förhoppningsvis möta upp Hampus för att ta någon bild till min insta. Innan jag måste dra vidare och jobba på Ikea där jag förövrigt jobbar ibland.
Jag ska även försöka pressa in gymmet och skriva ihop en liten artikel för Man of a Kind som kommer ut nästa vecka på deras hemsida, så hål utkik ;)

Hoppas ni får en bra start på veckan!

Likes

Comments

Tja!

Jag kommer starta upp bloggen igen eftersom att jag känner att nu har jag mer tid och jag vill gärna dela med mig av mina bilder på ett bättre och snyggare sätt än på instagram där dem blir så små och dåliga..
Med andra ord så kommer det trligtvis mestadels bara komma upp bilder här. Jag har tänkt att det kommer vara både bilder på mig, på vad jag gör om dagarna och även på andra som jag plåtar. Jag kommer säkert gå in och skriva några rader då och då också!Likes

Comments

Instagram@emileriksson