Ber verkligen om förlåtelse för att jag inte har bloggat på väldigt länge, vet faktiskt inte varför jag inte har bloggat, bara inte gjort det, men nu är jag tillbaka. Tänkte berätta lite om vad jag gjorde igår och vad jag ska göra idag.
Igår så hade jag träning, och som dom flesta vet så tränar jag kick boxning.
efter det så träffade jag Mathilda i lambohov, vi solade osånt, annars gjorde vi inte så speciellt mycket.
Idag ska jag till skäggetorp, träffa Mathilda och kanske några andra som hon ska fixa ut. Så får vi väll se vad vi hittar på sen.
Jag ska försöka och göra videos till bloggen men måste nollställa min mobil först för att jag har fuckat så det inte går och ladda ner videofyme,
Så jag ber verkligen ursäkt för att jag inte bloggat på ett tag och för att jag inte kan göra videos just nu.
Vi ses!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sho!
Idag har jag tränat kick boxning som sagt, det gick jätte bra förutom att jag fick möta en kille den här gången som slog ganska hårt och det är jag inte van vid, brukar träna med en tjej men hon var tyvärr inte där, tyckte dock ändå det gick bra som sagt,
Träffade också Mathilda, Fredde & några andra som jag inte känner.
nu sitter jag hemma hos Mathilda & har jätte ont i mina händer, känns som jag har vrickat dom båda, inte alls skönt.
Snart ska vi gå & handla godis & så blir det väll att träffa en annan kompis. Jag & Mathilda kommer att göra en video på min & hennes blogg om ett tag så håll koll ;)
Nu kommer det lite bilder från dagen!

Likes

Comments

Nu ligger jag i sängen & har precis kommit in, har varit ute med Jennifer & Giilan, vi satt vid en lekpark och sen åkte vi bil, det var en helt okej dag, dock så var det väldigt kallt ute så jag tog vinterjackan, känns som att det kommer vara iskallt och dåligt väder nu sista veckorna på sommarlovet, inget kul alls, det kanske inte är så intressant att läsa om vad jag gjort under dagen men det kommer att komma upp bättre & intressantare inlägg.
Snart tänkte jag iallafall sova, är sjukt trött!
Imorgon ska jag träna, och som det står i min profil så tränar jag kick boxning, än så länge tränar jag 2 dagar i veckan, man ska inte träna mer än två dagar i början för det är inte bra att träna för mycket på en gång men sen ska jag börja träna mer än så,
efter träningen ska jag förmodligen träffa vänner. Vi får se vad som händer. Men nu säger jag godnatt & ni får ha de så bra så länge, hoppas inte det här inlägget vart allt för tråkigt! Vi ses, :)

Likes

Comments

Hej!
Nu är jag tillbaka på Nattstad, vissa vet & kanske inte visste men vet nu att jag har haft väldigt många bloggar innan, varför jag sluta på alla dessa var för att jag tappade orken & lusten,
Nu har jag fått tillbaka min ork & lust & även min vilja så nu ger jag mig själv en ny chans och hoppas verkligen att jag inte tappar min ork igen.
På min blogg kommer man att läsa om mycket vad jag gör på min fritid och mycket annat, kommer att göra mycket videos & annat, om ni har någon ide vad jag kan skriva om på min blogg så får ni gärna skriva det i kommentarsfältet eller kika mig, blondintjejenn på kik.
Vi ses :)

Likes

Comments