Publicerad i: Vardag

EN SEG SÖNDAG

Hej på er.

Idag har varit en otroligt seg dag. Jag kände redan när jag vaknade att idag inte skulle bli någon produktiv dag. Det jag brukar göra när jag vaknar och känner så är att jag bara accepterar att man inte kan köra 100% varje dag men att jag försöker få minst en vettig sak gjord under dagen.

Så jag klev upp, käkade frukost och fräschade upp mig. Sen gick jag och Nisse och satte oss framför tv:n och kollade på en film. Så mysigt och så välbehövligt.

Efter filmen gick vi och rensade massa ogräs i trädgården, tog reda på tvätten och fixade disken. Sen har vi bara suttit och såsat framför en varsin dator resten av dagen. Jag har bland annat börjat planera lite inför mitt kalas som jag ska ha när jag fyller år.

Jag har kikat på lite inspiration om uppläggningar och dekorationer och har nog bestämt på ett ungefär vilka färgsättningar och vilket fika det ska bli. Jag har också sett till att alla inbjudningar kommit ut och jag hoppas att så många som möjligt av de jag bjudit kan komma. Jag tänker inte köra något riktigt "värsting-kalas" utom bara bjuda de närmaste vänner och släkten. Jag vill inte ha för mycket att fixa inför och under utom bara försöka njuta utav att fylla år.

Vad som annars har hänt är att jag igår spelade golf med Natali och Albin. Det gick ändå okej bra tycker jag, några lite slarv fel på vissa hål men sånt får man leva med när det bara är en liten hobby tycker jag. Vi hade en riktigt trevlig runda med bra väder och mycket skratt. Efter vi var klar så åkte vi och kikade på när Lovisa, mormor och morfar spelade några hål. Jag tror faktiskt det gick bättre för dom än för oss om dom spelade lika bra hela varvet runt.

När jag åkte hem köpte jag med max-mat till mig och Nisse och vi satte oss och kollade igenom två filmer innan vi gick och la oss. Så mysigt att kunna sitta och mysa med han för en gångs skull.

Nu ska jag packa väskorna igen för imorgon åker jag ner till Gävle för en sista jobbvecka. Det ska bli så himla skönt att slippa allt pendlade efter denna vecka och kunna återgå till alla rutiner som man har hemma och att kunna få spendera tid med mina tre pojkar.

Ha det gott så skrivs vi senare!

  • Publicerad i: Vardag

Gillar

Kommentarer